Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Operaţie de cezariană complicată! Primul mesaj transmis de Deea Maxer după ce Maysa a venit pe lume

Publicat:

a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa vineri. Chiar daca operatia de cezariana era programata la ora 7:00, totul s-a intamplat mai devreme, iar interventia chirurgicala a fost una complicata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Volodimir Zelenski, MESAJ de Paște, dupa doi ani de razboi: „Fostul nostru vecin a incalcat toate poruncile si a venit sa ne ucida”

08:25, 06.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj emoționant cu ocazia sarbatorii Paștelui Ortodox. Zelenski a facut apel la poporul ucrainean sa se roage unii pentru ceilalți și pentru soldații de pe front. Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a transmis un mesaj de speranța poporului…

Oana Roman a primit un mesaj de la mama ei. Ce i-a transmis Mioara Roman printr-un vis: “Erau atat de fericite”

17:00, 04.05.2024 - Dupa mai bine de doua luni de la momentul in care Mioara Roman s-a stins din viața, Oana Roman a primit un mesaj de la mama ei. Ce i-a transmis, in vis, intr-o zi sfanta. Au trecut doua luni de la moartea Mioarei Roman Oana Roman și Mioara Roman au avut o relație cu totul […] The post Oana Roman a primit…

Cel mai ciudat mesaj pe care l-a primit Catalin Bordea. A venit din partea familiei: ”Empatie zero”

00:00, 26.03.2024 - Catalin Bordea se poate lauda cu succesul pe careil are in Romania. Este cunoscut de toata lumea și indragit pentru glumele pe care le face. Cu toate ca mereu a fost susținut de familia sa, bunica i-a transmis un mesaj neașteptat, venind din partea intregii familii.

Putin avertizeaza Occidentul: Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear. Ce mesaj a transmis acesta Statelor Unite

09:55, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul ca Rusia este practic pregatita pentru un razboi nuclear si ca, daca SUA trimit trupe in Ucraina, un astfel de demers va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, informeaza Reuters.

Simona Halep, mesaj inainte de revenirea pe teren. Ce a avut de transmis jucatoarea de tenis catre Ambasada SUA: "Impreuna, putem trece acest prag"

19:30, 11.03.2024 - Dupa ce primit verdictul din partea TAS, Simona Halep a decis ca este momentul perfect pentru un prim concurs, astfel ca jucatoarea a plecat la Miami Open, primul turneu dupa un an de la suspendare. Sportiva de performanța a avut chiar și un mesaj pentru Ambasada SUA. Iata ce mesaj a transmis jucatoarea…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.

Ultimul mesaj al lui Alexei Navalnii, inainte sa moara: „Ma trimit intr-o celula de pedeapsa”. Ce i-a transmis soției sale

14:45, 16.02.2024 - Opozantul rus, Alexei Navalnii, a acuzat, in ultimul sau mesaj, ca șefii coloniei penale in care era incarcerat incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa, scrie hotnews.ro .

Președintele SUA și-a facut cont pe TikTok și a transmis primul mesaj: „lol hey guys”

23:35, 12.02.2024 - Președintele SUA, Joe Biden, și-a facut cont pe TikTok și a transmis primul mesaj: „lol hey guys”. Biden a devenit activ pe rețeaua de socializare deși aplicația a fost interzisa pe majoritatea dispozitivelor guvernamentale SUA din motive de securitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?