Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii au altă percepție asupra alimentelor modificate genetic. Studiu

Publicat:

Constatarile unui colectiv de cercetare de la Universitatea din Saskatchewan (Canada), of Business, au potențialul de a schimba modul in care companiile din domeniul biotehnologiei din agricultura iși promoveaza produsele.

Totul pornește de la constatarea ca mulți consumatori sunt dispuși sa accepte și sa plateasca in plus pentru alimentele modificate genetic, daca acestea au o valoare relevanta pentru ei.

Cu alte cuvinte, mutarea accentului pe beneficiile directe pentru consumator poate ajuta la atenuarea percepțiilor negative asociate cu alimentele modificate

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Nou in știința: Ce determina geniul unei persoane

02:30, 29.03.2024 - In cadrul unui studiu realizat de o echipa internaționala de oameni de știința de la Institutul Max Planck pentru Estetica Empirica (Germania) și de la Universitatea din Toronto (Canada), a fost analizat ADN-ul marelui compozitor Ludwig van Beethoven. Acest studiu a fost realizat pentru a ințelege mai…

Bomba de E-uri, pesticide și microplastic din alimentele de post. Ce riscuri ne pandesc la masa

15:40, 20.03.2024 - Exista cateva alimente pe care toti cei care vor sa tina Postul Pastelui trebuie sa le evite, precum pateul vegetal, spune medicul Laura Ene.„Intr-adevar, postul ar trebui sa fie o perioada de detoxifiere, iar noi cu toate alimentele pe care le avem la indemana in comerț, din pacate, mai degraba ne…

Magazinele, obligate sa vanda la preț redus alimentele aflate aproape de expirare. Legea pentru stoparea risipei de alimente a fost adoptata

13:45, 15.03.2024 - Legea pentru reducerea risipei de alimente a fost promulgata vineri, 15 martie, de președintele Romaniei, Klaus Iohannis. Diana Buzoianu, coinițiatoare a proiectului a declarat ca in Romania 2,55 milioane de tone de alimente se pierd anual, fiind aruncate la gunoi. Potrivit deputatei USR, aceste alimente…

Oamenii de știința din Franta au descoperit alimentele care afecteaza aspectul fizic al omului

08:25, 14.03.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit care dintre alimente afecteaza aspectul fzic al omului. Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știința francezi de la Universitatea din Montpellier. Unele produse pot reduce atractivitatea, la aceasta concluzie neașteptata a ajuns cercetatorii francezi…

Studiu: Care sunt alimentele pe care le poți manca chiar daca sunt mucegaite, conform unui specialist in siguranța alimentara

08:55, 16.02.2024 - Cand vine vorba de siguranța alimentara, mulți sunt adepți ai vechii zicale: „Cand ai indoieli, le arunci”. Insa a fi precaut implica deseori sa renunți la alimentele scumpe, poate chiar inainte de a fi nevoie, relateaza Daily Mail. Unele alimente, cum ar fi branzeturile tari (n.red de exemplu: cheddar,…

Fascinant: cum iși imaginau oamenii acum 100 de ani ca va arata lumea azi

06:05, 27.01.2024 - In urma cu o suta de ani in urma, oamenii iși imaginau cum va arata lumea peste un secol, iar multe dintre previziunile lor par extrem de indraznețe, chiar și in contextul actual. Cercetarile realizate de Paul Fairie de la Universitatea din Calgary au scos la iveala visele lumii din 1924 privind prezentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?