Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii au altă percepție asupra alimentelor modificate genetic. Studiu

Publicat:

Constatarile unui colectiv de cercetare de la Universitatea din Saskatchewan (Canada), of Business, au potențialul de a schimba modul in care companiile din domeniul biotehnologiei din agricultura iși promoveaza produsele.

Totul pornește de la constatarea ca mulți consumatori sunt dispuși sa accepte și sa plateasca in plus pentru alimentele modificate genetic, daca acestea au o valoare relevanta pentru ei.

Cu alte cuvinte, mutarea accentului pe beneficiile directe pentru consumator poate ajuta la atenuarea percepțiilor negative asociate cu alimentele modificate

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legatura dintre spațiile verzi din apropierea locuinței și sanatatea mintala. La ce concluzii au ajuns cercetatorii unui studiu

21:06, 04.05.2024 - Oamenii care locuiesc in apropierea parcurilor și zonelor verzi au un risc mai mic de a dezvolta depresie și anxietate. Este concluzia la care a ajuns recent un grup de cercetatori chinezi, care au studiat potențiala legatura intre expunerea pe termen lung la spații verzi in proximitatea locuinței și…

Lista alimentelor cu adaos comercial plafonat. Masura, prelungita pana la finalul anului

15:45, 27.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede prelungirea termenului de aplicare a masurii limitarii adaosului la alimentele de baza pana la data de 31 decembrie 2024. „Chiar daca in urma limitarii adaosului comercial s-au manifestat in continuare unele variatii sezoniere ale…

„Pradarea orașului Palermo”. Cum și-au dat mana Mafia și politicienii corupți pentru a transforma un paradis sicilian intr-o jungla de beton

12:35, 16.03.2024 - O frenezie imobiliara demarata in Palermo in anii 1950-1960 de politicieni, oameni de afaceri și Mafie cu acordul tacit al populației a dus la construirea a zeci de mii de noi apartamente, in blocuri de proasta calitate, intr-un efort care a presupus nu numai mutilarea parțiala a orașului, dar și betonarea…

Oamenii de știința din Franta au descoperit alimentele care afecteaza aspectul fizic al omului

08:25, 14.03.2024 - Oamenii de știința francezi au descoperit care dintre alimente afecteaza aspectul fzic al omului. Studiul a fost realizat de un grup de oameni de știința francezi de la Universitatea din Montpellier. Unele produse pot reduce atractivitatea, la aceasta concluzie neașteptata a ajuns cercetatorii francezi…

Japonia pregatește lansarea primului satelit din lemn din lume pentru a lupta impotriva poluarii spațiale

12:00, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume - un satelit minuscul care este facut din lemn, relateaza The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala Internationala (ISS), s-a…

seceta și valurile de caldura pun in pericol solvabilitatea bancilor din țara

09:50, 17.02.2024 - Seceta grava si valurile de caldura din Spania ar putea avea un impact persistent asupra solvabilitatii bancilor din aceasta tara, prin incetinirea economiei si pierderile din credite mai mari, a declarat vineri guvernatorul Bancii Spaniei, Pablo Hernandez de Cos, citat de Reuters, scrie news.ro. Spania…

Orez cu celule de carne de vita. Ultima gaselnița a cercetatorilor ca sa rezolve criza alimentara și protejarea mediului

22:36, 15.02.2024 - Oamenii de stiinta din Coreea de Sud au dezvoltat un nou tip de aliment hibrid sustenabil, care combina orez si celule de carne de vita, despre care cred ca ar putea contribui la rezolvarea crizelor alimentare si care ar putea marca un progres in combaterea schimbarilor climatice, informeaza AFP.Noul…


Ce parere ai despre aceasta stire?