Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O să fie o luptă pe viață și pe moarte! Doinița Ioniță, perla lui Ștefan Bănică, ne-a lăsat fără cuvinte: „Tu trebuie să ai succes în afara granițelor țării”

Publicat:

Este una dintre marile favorite ale actualului sezon de X Factor și ultima eleva a lui Ștefan Banica ramasa in cursa. Doinița Ionița, minunea de 16 ani cu o voce fabuloasa ne-a incantat pentru a doua oara in aceasta seara cu o prestație de pus in rama.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Despre viața și moarte – dialog intre viitori medici și preoți

13:50, 03.05.2024 - Comunicat UVVG. Studenți ai Facultații de Medicina din cadrul Universitații de Vest „Vasile Goldiș” din Arad au participat la o dezbatere pe tema „Prin moarte... The post Despre viața și moarte – dialog intre viitori medici și preoți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un puști roman este erou național in Italia: va fi decorat de președintele țarii, dupa ce a salvat viața unei femei

21:55, 30.04.2024 - Un puști roman a ajuns erou național in Italia. Emanuele Nicola Affaticati are 16 ani și este nascut din parinți romani, care locuiesc in Italia. Intr-o zi, cand venea de la școala, baiatul a auzit un barbat vorbind la telefon, in limba romana, barbat care spunea ca se duce sa o ucida pe iubita lui.…

Senatorul Eugen Pirvulescu, printre inițiatorii proiectului privind inființarea unitaților de invațamant de tip «școala romaneasca din afara granițelor țarii»

10:01, 18.04.2024 - Politic Senatorul Eugen Pirvulescu, printre inițiatorii proiectului privind inființarea unitaților de invațamant de tip «școala romaneasca din afara granițelor țarii» aprilie 18, 2024 08:59 La sfarșitul lunii martie, in Senatul Romaniei, a fost inregistrata pentru dezbatere o propunere legislativa…

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

La emisiunea Romanii au talent. „Un dans pe viata si pe moarte”

10:16, 09.04.2024 - Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a intalnit, luni, cu dansatorii din ansamblul „Hecenii” din Heciul-Nou, Sangerei, a caror reprezentatie a devenit virala dupa ce au participat la emisiunea „Romanii au talent” de la Pro TV.   „Am foarte multa admiratie si pentru conducatorul ansamblului,…

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 

Ultimul mesaj lasat de Maria Tanase inainte sa moara: Scrisoare emoționanta de ramas bun

22:25, 22.02.2024 - Ultimele cuvinte scrise de Maria Tanase inainte de a pleca din aceasta lume sunt un testament al iubirii și recunoștinței. Intr-o scrisoare adresata soțului sau, talentata interpreta și-a exprimat gandurile, lasand in urma un mesaj de adio și mulțumire pentru viața petrecuta alaturi de cel care i-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?