Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O să fie o luptă pe viață și pe moarte! Doinița Ioniță, perla lui Ștefan Bănică, ne-a lăsat fără cuvinte: „Tu trebuie să ai succes în afara granițelor țării”

Publicat:

Este una dintre marile favorite ale actualului sezon de X Factor și ultima eleva a lui Ștefan Banica ramasa in cursa. Doinița Ionița, minunea de 16 ani cu o voce fabuloasa ne-a incantat pentru a doua oara in aceasta seara cu o prestație de pus in rama.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Senatorul Eugen Pirvulescu, printre inițiatorii proiectului privind inființarea unitaților de invațamant de tip «școala romaneasca din afara granițelor țarii»

10:01, 18.04.2024 - Politic Senatorul Eugen Pirvulescu, printre inițiatorii proiectului privind inființarea unitaților de invațamant de tip «școala romaneasca din afara granițelor țarii» aprilie 18, 2024 08:59 La sfarșitul lunii martie, in Senatul Romaniei, a fost inregistrata pentru dezbatere o propunere legislativa…

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 

Mihaela Bitu, CEO ING: „Cel mai important job este cel de mama. Funcțiile pe care le avem sunt trecatoare”

06:35, 07.03.2024 - Chiar și pentru femeile de succes, ajunse pe cele mai inalte poziții din companii, „jobul de mama” ramane cel mai important lucru din viața lor. Cum reușește o femeie sa se imparta intre ședințele de la banca și viața de familie: Mihaela Bitu, CEO al ING Romania, spune ca pentru ea, cel mai important…

Erika Isac dezvaluie cum a fost terorizata dupa X-Factor: Barbații spuneau ca sunt curva ca am pantaloni scurți

22:15, 23.02.2024 - Artista Erica Isak face noi dezvaluiri despre viața sa. Cantareața care a starnit o ampla controversa cu piesa Macarena spune ca versurile pieselor ei sunt inspirate din viața ei, dar și din viața femeilor din jur. Artista a dezvaluit ca dupa ce a participat la un concurs de talente a fost terorizata…

Ultimul mesaj lasat de Maria Tanase inainte sa moara: Scrisoare emoționanta de ramas bun

22:25, 22.02.2024 - Ultimele cuvinte scrise de Maria Tanase inainte de a pleca din aceasta lume sunt un testament al iubirii și recunoștinței. Intr-o scrisoare adresata soțului sau, talentata interpreta și-a exprimat gandurile, lasand in urma un mesaj de adio și mulțumire pentru viața petrecuta alaturi de cel care i-a…

Banc: "Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:35, 12.02.2024 - Este luni, așa ca noi iți propunem sa iți incepi saptamana citind cateva bancuri care, cu siguranța iți vor pune zambetul pe buze. Daca vrei sa-ți iei doza de energie inca din prima parte a zilei, iți prezentam o serie de glume care te vor binedispune.


Ce parere ai despre aceasta stire?