Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O prietenă din copilărie a dat-o de gol pe Meghan Markle: „Vrea să fie Prințesa Diana numărul 2”

Publicat:

Ea urmeaza sa devina ducesa, soția Prințului Harry, in luna mai a anului 2018, dar oare s-ar fi gandit vreodata ca va fi membra a ? și Prințul Harry se vor casatori in luna mai a anului viitor. Ei bine, luni și Prințul Harry și-au anunțat logodna, iar mai tarziu in aceeași zi au aparut impreuna in fața presei și au oferit primul lor interviu in calitate de cuplu oficial. Ieri au aparut și primele detalii cu privire la nunta anului 2018, eveniment ce va avea loc in luna mai la biserica ’s Chapel din incinta Castelului Windsor, iar familia…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Harry si Meghan au proiecte noi la Netflix

18:36, 12.04.2024 - Printul Harry si sotia lui, Meghan, vor produce doua emisiuni Netflix, una cu tematica culinara, iar cealalta despre un campionat de polo din Statele Unite, a anuntat joi Netflix. Proiectele fac parte dintr-un contract multianual incheiat intre Netflix si Archewell Productions, compania de productie…

Prințul Harry și Meghan Markle vor produce doua emisiuni pe Netflix. Ce subiecte vor avea acestea

18:11, 12.04.2024 - Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle, vor produce doua emisiuni Netflix, una cu tematica culinara, iar cealalta despre un campionat de polo din Statele Unite, a anuntat, joi, compania americana.

Adevaratul motiv pentru care a doua carte a prințului Harry nu va vedea lumina tiparului. Care ar fi planul sau secret, de fapt

13:10, 27.03.2024 - Cand memoriul Prințului Harry, intitulat „Spare”, a fost publicat in ianuarie 2023, Ducele de Sussex a declarat ca are suficient conținut pentru a scrie o alta carte. Dar care este adevaratul motiv pentru care a doua carte a prințului Harry nu va vedea lumina tiparului? Spare, cartea scrisa de Prințul…

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

22:11, 04.02.2024 - Continue reading Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa” at Info real.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.


Ce parere ai despre aceasta stire?