Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a ajuns la spital dupa ce sotul ei a incercat sa evite coliziunea frontala cu un autotren

Publicat:

Accident grav de circulatie pe drumul care leaga Timisoara de , la intrarea in oras. O femeie a ajuns la spital dupa ce masina in care se afla a zburat in camp. Sotul femeii, cel care conducea autoturismul, povesteste ca a incercat sa evite un autotren care a intrat pe contasens.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident in lanț in Calea Șagului din Timișoara. O femeie a ajuns la spital

11:40, 30.04.2024 - Accident produs intre trei autovehicule, marți, in zona Calea Șagului din Timișoara. Șoferul unei autoutilitare a intrat intr-o mașina pe care a proiectat-o intr-un alt autoturism. In urma impactului, o femeie a fost ranita.

Accident la ieșire din Moșnița spre Timișoara. O șoferița a ajuns la spital

20:11, 12.04.2024 - Accident produs vineri dupa-masa, intre Moșnița și Timișoara. O șoferița a intrat in coliziune cu un autoturism, fiind ranita și transportata la spital. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.

ACCIDENT intre Teleac și Hapria. O femeie și un minor in varsta de 5 ani au ajuns la spital, dupa ce doua autovehicule s-au lovit

12:10, 09.04.2024 - ACCIDENT intre Teleac și Hapria. O femeie și un minor in varsta de 5 ani au ajuns la spital, dupa ce doua autovehicule s-au lovit Un accident rutier s-a produs luni dupa-amiaza intre Teleac și Hapria. O femeie de 36 de ani și un minor in varsta de 5 ani au ajuns la spital dupa un impact intre o autoutilitara…

Accident intr-o intersecție din Timișoara. Doua femei au ajuns la spital din cauza unui șofer care a trecut pe roșu

22:30, 06.04.2024 - Accident produs sambata seara, in zona Soarelui din Timișoara. Doua femei au fost ranite și transportate la spital dupa ce in mașina care se aflau a fost lovita de o alta, condusa de un tanar șofer. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident devastator in Timiș: o femeie a murit și alte trei persoane au fost grav ranite

22:40, 30.03.2024 -  Potrivit Politiei Timis, un autoturism condus de un barbat de 57 de ani, pe banda I, dinspre sensul Mahle spre municipiul Timisoara, a intrat in coliziune cu un autoturism care circula pe acelasi sens de deplasare, condus de o femeie de 47 de ani.In urma impactului, o femeie de 49 de ani, pasagera…

Accident grav in Mureș! O femeie a decedat pe loc, dupa ce sotul ei a facut o depașire fara sa se asigure / FOTO

10:46, 20.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din Mureș. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc, dupa ce sotul ei a intrat intr-o depașire, fara sa se asigure, și a izbit frontal un alt autoturism care circula regulamentar.

FOTO. O femeie a ajuns la spital in urma unui accident in zona Mehala din Timișoara

09:00, 15.03.2024 - Accident pe strada Clocșa, din Timișoara, unde un barbat a intrat cu mașina in alt autoturism in timp ce incerca sa vireze la stanga. O femeie a fost ranita și transportata la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?