Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O adaptare genetică unică permite unor peşti de mare adâncime să vadă color în întuneric

Publicat:

In timp ce oamenii si alte vertebrate nu disting culorile in medii cu lumina extrem de slaba, anumiti pesti de mare adancime ar putea sa vada in culori si sa prospere in intunericul aproape total care caracterizeaza mediul

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Descoperire medicala revoluționara: Mutație genetica unica ofera speranța in tratarea diabetului

18:35, 26.04.2024 - Cercetatorii britanici de la Universitatea din Exeter au facut o descoperire de ultima ora: o mutatie genetica unica identificata la doi copii, frati, care nu a mai fost observata pana acum la oameni, ceea ce deschide calea catre noi optiuni de tratament pentru diabetul zaharat de tip 1.

Heath Ledger ar fi implinit 45 de ani. Cum arata in prezent Matilda Rose, unica fiica a regretatului actor

20:20, 04.04.2024 - Heath Ledger a fost un actor de origine australiana și a jucat in numeroase pelicule dela Hollywood. In 2008 a murit in urma unei supradoze de medicamente, iar in urma sa a ramas o fiica, Matilda Rose. Tanara ii calca pe urme tatalui sau, fiind implicata in domeniul cinematografic.

Brașoveanul care și-a facut vila pe bloc are legea de partea sa: Afla povestea!

07:40, 27.03.2024 - In cartierul Racadau din Brașov, un barbat și-a construit o vila direct pe acoperișul unui bloc cu opt etaje, provocand curiozitate și uimire in randul comunitații. Aceasta construcție unica, amplasata vizavi de Parcul Trandafirilor, a atras atenția dupa ce un videoclip cu proprietatea a fost distribuit…

Horoscopul de WEEKEND, 16-17 martie 2024. Visatorul Neptun in Pești le face pe zodii sa fie mai mult cu capul in nori. Doar cei isteți vor putea sa puna energia creativa in aplicare

00:41, 15.03.2024 - Aceasta configurație astrala poate fi interpretata ca o perioada favorabila pentru a explora creativitatea, intuiția și imaginația noastra. Fie ca va concentrați pe proiecte artistice, spiritualitate sau relații personale, veți simți cu siguranța influxul de energie pozitiva și inspirație in acest weekend.In…

Romania va avea o baza unica de date de contact pentru toate instituțiile statului. Mircea Abrudean: „Este un pas important pentru a asigura schimbul eficient de informații”

14:20, 14.03.2024 - Proiectul este menit sa aduca o transparența mai mare in administrația publica, permițand cetațenilor, mediului de afaceri și altor parți interesate sa acceseze ușor și rapid informațiile de contact ale autoritaților și instituțiilor publice.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata a candidat in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț, doar pentru ca sunt unica”

15:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Formular 212, „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice”

06:35, 22.02.2024 - Formular 212, „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” The post Formular 212, „Declaratie unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice” first appeared on Partener TV .

Ce spune Elena Marin despre Jador, dupa ce aceasta a fost eliminata de la Survivor All Stars. „Nu e intamplator. Miza e mare”

10:15, 10.02.2024 - Elena Marin a fost eliminata de la Survivor All Stars, iar acum, aceasta a facut primele declaratii despre experiența traita in Republica Dominicana. De asemenea, aceasta a vorbit și despre cum sunt concurentii din echipa Faimoșilor.Elena Marin a vorbit despre experiența in Dominicana, dar și despre…


Ce parere ai despre aceasta stire?