Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nunţă în lumea mondenă: Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, s-a căsătorit a patra oară

Publicat:

Brigitte, fosta soție a lui , este din nou mireasa duminica. Aceasta a spus "Da" la starea civila in 28 mai, iar azi și-a chemat, alaturi de proaspatul soț, , invitații la nunta, transmite Mediafax.

Brigitte se afla la a patra casnicie, in timp ce este la prima casnicie.

Cei doi și-au inceput relația in timpul unei emisiuni TV, acolo unde erau participanți. Dupa doar 5 luni, cei doi s-au decis sa iși uneasca destinele.

La finalul lunii mai a avut loc starea civila, iar duminica Brigitte și au facut nunta.

Brigitte

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanța de vedeta. Amalia Nastase, sfaturi utile pentru o vacanța de vis in Paris! Fosta soție a lui Ilie Nastase a vizitat locuri exclusiviste: ”Casa lui era...” / VIDEO

15:55, 13.04.2024 - Ediția de astazi a emisiunii Vacanța de vedeta a inceput cu un invitat de excepție! Amalia Nastase a vizitat locuri spectaculoase din Paris, iar acum a venit cu sfaturi utile pentru turiștii care iși doresc sa ajunga acolo. Iata ce locuri nu trebuie sa ratezi și de ce buget ai nevoie!

Doliu in lumea sportului internațional. Controversatul fotbalist, OJ Simpson, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani

22:20, 11.04.2024 - O.J Simpson, controversatul fotbalist de origine americana, a murit la 76 de ani, dupa o lupta crunta cu o boala incurabila. Este cunoscut pentru scandalul juridic și procesul de omucidere care s-a judecat in anii 90, dar a fost achitat de catre juriu.

Nunta surpriza in showbiz! Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit civil. Primele imagini ca soț și soție

16:50, 06.04.2024 - Vestea momentului in showbiz! Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit civil sambata, 6 aprilie 2024. Mirii au publicat primele imagini de la fericitul eveniment pe rețelele sociale, iar mesajele de felicitare au curs din partea fanilor. „Lumee, lumeeee, we did it!! Astia suntem noi, in cea mai…

Imagini de la nunta lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa lupta cu o boala grava. Cantarețul și soția lui s-au casatorit anul trecut / FOTO

19:10, 10.03.2024 - Lumea lautarilor este in doliu, dupa ce Marius Țepeliga a murit. S-a confruntat o buna perioada cu probleme grave de sanatate, iar in luna ianuarie a fost supus unei intervenții chirurgicale, in urma careia a avut nevoie de sange. In cele mai grele momente, soția, Andreea, i-a fost alaturi.

Cum s-a casatorit Florin Piersic cu clujeanca Anna Szeles: ”la iesirea dinspre Starea civila a primariei sectorului 1 am vazut o pereche. ”Nu va suparați, n-ați vrea sa imi fiti martori?”

10:11, 09.03.2024 - Continue reading Cum s-a casatorit Florin Piersic cu clujeanca Anna Szeles: ”la iesirea dinspre Starea civila a primariei sectorului 1 am vazut o pereche. ”Nu va suparați, n-ați vrea sa imi fiti martori?” at Info real.

Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a fostului ei soț. Ce s-a aflat acum: „A scos un pistol și a zis ca «ori te impușc, ori ne impacam»”

14:50, 22.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu s-a unit cu fosta partenera a primului ei soț și au venit impreuna in cadrul unei emisiuni online. Prezentatoarea susține ca a avut o casnicie toxica și ca a fost terorizata de Cosmin Bahmuțan.Prezenta in emisiunea „Online Story by Cornelia”, Adriana Bahmuțeanu a facut dezvaluiri…

Barbatul care a provocat un accident, ca sa iși omoare fosta soție, a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare. Criminalul și-a premeditat fapta

14:26, 19.02.2024 - Instanța a luat o decizie in cazul criminalului din Ilfov. Acesta a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare, dupa ce a provocat intenționat un accident, in urma caruia și-a ucis fosta soție. Informațiile care au ieșit la iveala sunt halucinante.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Bruce Willis. Cum se simte și ce a dezvaluit Demi Moore, fosta lui soție

15:15, 03.02.2024 - Actrița Demi Moore a discutat in cadrul emisiunii "Good Morning America" despre starea de sanatate a fostului ei soț, Bruce Willis, de la care a divorțat cu peste 20 de ani in urma, conform informațiilor furnizate de news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?