Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nunta anului în sport. Rafael Nadal se însoară sâmbătă cu iubita din copilărie

Publicat:

Tenismenul spaniol (33 de ani) și logodnica sa, (31 de ani), se vor casatori la finalul acestei saptamani, evenimentul fiind programat sambata, intr-o locație paradisiaca din insula natala, Mallorca.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maria Mateas a castigat turneul de la Gran Canaria

18:40, 07.05.2024 - MALLORCA. Din dorinta de a progresa si a-si imbunatati nivelul jocului, aradeanca Maria Mateas (15 ani) se pregateste de la inceputul acestui an la celebra Academie de tenis de camp „Rafael Nadal” de la Mallorca (Spania).

Reacția Cristinei Ciobașanu, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Au fost impreuna 10 ani

12:50, 07.04.2024 - Cristina Ciobanașu a avut prima reacție, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit civil cu Oana Moșneagu. Cei doi au fost impreuna timp de 10 ani, iar actorul a suferit enorm in urma desparțirii.Oana Moșneagu și Vlad Gherman a luat o decizie importanta și emoționanta, astfel ca au ales sa oficializeze legatura…

Rafael Nadal, OUT! Spaniolul a facut anunțul: „Corpul meu nu-mi permite”

21:51, 04.04.2024 - Rafael Nadal (37 de ani, 649 ATP) s-a retras de la Monte Carlo. Spaniolul a facut anunțul cu cateva zile inaintea debutului celui de-al treilea turneu ATP Masters 1000 din 2024. Tenismenul spaniol a cucerit 11 titluri la Monte Carlo, insa anul acesta a spus pas acestei competiții. Nadal a explicat faptul…

Depresia, ”iubita” nemiloasa a lui George Bacovia. Poetul a refuzat sa mearga la propria nunta: ”Vine intunericul!”

14:40, 27.03.2024 - George Bacovia este, fara indoiala, unul dintre cei mai controversați poeți ai limbii romane și cel mai de seama reprezentant al simbolismului autohton. Scriitorul a dus o viața grea, presarata cu lipsuri, tristețuri, boli psihice și dezamagiri. S-a iubit cu multe femei, insa cea mai mare dragoste a…

Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Cat de bine arata Cristina Ștefania in ținute sport / PAPARAZZI

22:46, 13.03.2024 - Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” vedetei și au surprins-o in ipostaze de senzație. Artista a fost vazuta in Capitala. Iata cat de bine arata celebra cantareața in ținute sport!

Cum a reacționat Oana Moșneagu acuzata ca „l-a furat” pe Vlad Gherman de la fosta iubita. Actorii se pregatesc de nunta

17:45, 10.03.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, dar internauții nu au depași fosta relația a actorului. Cum i-a raspuns actrița unui fan care a acuzat-o ca „l-a furtat” pe fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.

NUNTA IN SHOWBIZ Miliardarul Rupert Murdoch se insoara din nou

10:50, 10.03.2024 - Mogulul media Rupert Murdoch s-a logodit pentru a sasea oara, cu Elena Zhukova, scrie The Guardian, preluat de News.ro. The post NUNTA IN SHOWBIZ Miliardarul Rupert Murdoch se insoara din nou first appeared on Informatia Zilei .

Star Matinal. Dinu Maxer, declarație de dragoste pentru iubita lui, de Valentine’s Day! Artistul a emoționat-o pe Magdalena: „Vom ramane amandoi” / VIDEO

12:01, 14.02.2024 - Dinu Maxer i-a facut o declarație de dragoste iubitei lui, de Valentine’s Day! Artistul a reușit sa o emoționeze pe Magdalena Chihaia! Ce i-a transmis cantarețul partenerei sale, in direct la Star Matinal.


Ce parere ai despre aceasta stire?