Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neamţ: Vreme plăcută va fi pînă spre finele lunii

Publicat:

■ temperaturile maxime nu trec de pragul de 28 de grade ■ precipitatiile lipsesc cu desavirsire in aceasta saptamina ■ Meteorologii anunta vreme placuta pina spre sfirsitul lunii august, iar specialistii spun ca in zona noastra nu vor fi valori maxime mai mari de 28 de grade Celsius. Ploile ne ocolesc si va fi vreme […] : Vreme placuta va fi pina spre finele lunii apare prima data in Monitorul de Neamț și Roman .

Citeste articolul mai departe pe monitorulneamt.ro…  

Sursa articol: monitorulneamt.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! A fost emis cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara. In ce zone incep ploile

11:20, 09.05.2024 - Ploile continua in Romania in urmatoarele zile. Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe județe din țara. Romanii vor avea parte de multe zile ploioase la jumatatea lunii mai, in aproape toate zonele. Iata ce județe sunt vizate de aceasta data.

Cum va fi vremea marți, 7 mai: temperaturi de pana la 29 de grade Celsius. Unde vor lovi ploile

07:50, 07.05.2024 - Ziua de marți, 7 mai, aduce vreme capricioasa, cu innorari accentuate, ploi torențiale și descarcari electrice in Maramureș, Crișana, Transilvania, in jumatatea de nord a Moldovei și la munte.

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.

Anunț ANM! Vremea se incalzește. Meteorologii anunta maxime de 23 de grade Celsius

08:46, 27.04.2024 - Dupa vremea rece din ultima perioada, meteorologii vin cu vești bune. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au refacut prognoza meteo și au anunțat maxime incadrate intre 17 și 23 de grade Celsius.

Alerta ANM! Dupa temperaturi de 25 de grade Celsius, vin ploile! Cand se schimba vremea in toata țara

20:20, 31.03.2024 - Meteorologii au revenit cu un anunț important! Au fost zile cu soare și temperaturi record de vara, dar lucrurile se vor schimba. In majoritatea zonelor din țara urmeaza sa inceapa ploile și fenomenele extreme. Iata ce zone sunt vizate și din ce zi se schimba vremea!

Vremea 27 martie: Maxime de 21 de grade Celsius, temperaturi in creștere. Urmeaza ploi torențiale

06:36, 27.03.2024 - Astazi, vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei in regiunile sudice și sud-estice, iar in celelalte regiuni va deveni mai calda decat in mod obișnuit. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil și doar izolat va ploua slab in sudul teritoriului, iar la altitudini mari la munte vor fi precipitații…

PROGNOZA METEO – Vremea in Maramureș pana la finele lunii martie

11:46, 19.03.2024 - Avem deja primele zile mai friguroase din martie, iar in zonele montane chiar am avut fulgi de nea, semn ca iarna inca mai poate da semne de revenire. Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ultimele saptamani ale lunii martie. Primele zile din aceasta saptamana vor aduce o vreme relativ…

Vremea in saptamana 11 – 17 martie 2024: Nicio zi fara ploaie, dar maxime de pana la 20 de grade Celsius. Prognoza meteo

16:10, 11.03.2024 - Vremea in saptamana 11 – 17 martie 2024: Nicio zi fara ploaie, dar maxime de pana la 20 de grade Celsius. Prognoza meteo Daca din punct de vedere termic saptamana care urmeaza nu vine cu schimbari mari de la o zi la alta. Totuși, vestea cea buna vine din partea precipitațiilor, atat de mult așteptate.…


Ce parere ai despre aceasta stire?