Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Narcisa lui Guță e din nou fericită. Anunțul făcut la aproape 2 luni de când manelistul s-a căsătorit cu altă femeie

Publicat:

Narcisa lui Guța e din nou fericita și pare ca a trecut peste momentul dureros trait dupa ce tatal copiului ei s-a casatorit cu alta femeie. Baiețelul acesteia implinește astazi 11 ani, iar mama lui i-a transmis un mesaj emoționant. Narcisa lui Guța e din nou fericita, iar astazi il sarbatorește pe Alberto, cel mai important barbat din viața ei. De cand s-a desparțit de Nicolae Guța, care a și dat-o afara din casa, bruneta a traversat o perioada grea. Narcisa lui Guța e din nou fericita dupa suferința provocata de casatoria dintre Nicolae și iubita lui „Acum 11 Ani, Dumnezeu m-a binecuvantat cu…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Izvorul Tamaduirii. Biserica din Romania unde apa sfințita este pazita peste noapte de jandarmi

23:21, 10.05.2024 - La Biserica Buna Vestire din Braila, un loc in care an de an se aduna mii de oameni in aceasta zi, pregatirile au inceput deja.Acolo, pelerinii primesc agheasma dintr-un izvor aflat sub unul dintre cele trei altare ale lacașului de cult.Pentru a nu se forma cozi, voluntarii au pregatit sticle cu apa…

Știrile Antena Stars. Se reaprinde conflictul dintre Nicolae Guța și Narcisa Balaban. Manelistul ii da replica, dupa ce i-a criticat succesul de pe TikTok: „Este intr-o criza...”

18:05, 08.05.2024 - Narcisa Balaban l-a pus la zid pe Nicolae Guța, dupa ce manelistul a dat lovitura pe TikTok. Mama unuia dintre copii spune ca a uitat de Alberto. Se pare ca aceste vorbe nu i-au picat bine deloc lui Nicolae Guța, care, așa cum era de așteptat, i-a dat și replica.

Prodanca. Punct și de la capat. Cum iși alinta Anamaria Prodan iubitul: „Este o minune lasata de la Dumnezeu”. Impresara se declara o femeie fericita

00:00, 21.04.2024 - Anamaria Prodan se declara o femeie implinita de cand formeaza un cuplu cu Ronald Gavril. Impresara spune ca sportivul a adus lumina atat in viața ei, cat și a copiilor, care l-au apreciat inca de cand l-au cunoscut.

Xtra Night Show. De ce s-a mutat Nicolae Guța din palatul din Petroșani. Manelistul locuiește acum intr-o baraca: "Acolo sta..." / VIDEO

00:40, 02.04.2024 - Nicolae Guța a dat palatul din Petroșani pe o baraca invecinata. Regele Manelelor și soția lui au venit in platoul Xtra Night Show, iar manelistul a vorbit despre decizia de a se muta din locuința respectiva. Care este, de fapt, motivul.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni va fi marcata la Carei

10:40, 12.03.2024 - Ziua Maghiarilor de Pretutindeni va fi marcata vineri, 15 martie 2024, la Carei, printr-o serie de manifestari, anunța Centrul Cultural, director Szucs Jozsef. Programul va incepe la ora 16:00, la bustul poetului Petofi Sandor, unde va avea loc un discurs festiv și depuneri de coroane. Incepand cu ora…

Nicolae Guța, atac dur la adresa Narcisei Balaban. Ce spune manelistul despre talentul fiul sau in muzica: „Trebuie sa iți asumi!”

11:26, 05.03.2024 - Dupa declarațiile facute de Narcisa Balaban, Nicolae Guța a ieșit la atac și i-a prezentat fostei sale iubite adevarul despre situația fiul lor in ceea ce privește cariera muzicala. Iata ce spune artistul despre talentul pe care il are Alberto in muzica!

Xtra Night Show. Ce parere are Nicolae Guța despre soția fiului sau, Alberto. Cat de bine se ințeleg manelistul și nora lui, Raluca: „Mi-a dat Dumnezeu” / VIDEO

23:40, 26.02.2024 - Dupa ce a surprins pe toata lumea cu cererea in casatorie pentru noua iubita, Nicolae Guța a vorbit și despre relația pe care fiul lui, Alberto, o are. Iata care este relația pe care o are manelistul cu nora sa!


Ce parere ai despre aceasta stire?