Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Haina il face pe om. Șase secole de istorie vestimentara", catalog de expozitie

Publicat:
Muzeul National de Istorie a Romaniei: Haina il face pe om. Șase secole de istorie vestimentara

"Haina il face pe om. Sase secole de istorie vestimentara, catalog de expozitie, bilingv romana engleza, editia a III a revizuita si adaugita, 159 de pagini, 2021 al de Istorie a Romaniei. Catalogul, ajuns la editia a III a revizuita si adaugita, contine o noua grafica si mai multe fotografii ale obiectelor de patrimoniu din colectiile de Istorie a Romaniei, " I", "Moldov ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol si foto: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Proiectul expozitional Avram Iancu. Omul, eroul, legenda, 200 de ani de la nastere, realizat de BNR

20:10, 17.04.2024 - Muzeul National de Istorie este partener, alaturi de Muzeul Militar National "Regele Ferdinand I", Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Muzeul National al Unirii Alba Iulia, Serviciul Judetean Alba al Arhivelor Nationale ale Romaniei si de Biblioteca Centrala Universitara "Lucian Blaga" Cluj…

Zi de greva japoneza la Muzeul National de Istorie a Romaniei

14:45, 04.04.2024 - Si angajatii Muzeului National de Istorie a Romaniei au intrat astazi, 4 aprilie a.c. in greva japoneza. Principalele revendicari ale acestora sunt remedierea inechitatilor morale si salariale generate de OUG 128 2023 si egalizarea de urgenta, in plata a functiilor similare din sistemul muzeelor si…

MNIT pregatește cea mai valoroasa expoziție din istoria sa: „Razboinici uitați și podoabe eterne (secolul al V-lea p. Chr.)”

13:20, 04.04.2024 - Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) pregatește cu sprijinul Ministerului Culturii și al Primariei Șimleu Silvaniei o expoziție temporara extraordinara, intitulata „Razboinici uitați și podoabe eterne”.

Ziua pașaportului romanesc: Expoziție dedicata la Muzeul National de Istorie

14:55, 19.03.2024 - In fiecare an, la data de 19 martie, Romania sarbatorește Ziua Pașaportului Romanesc, in amintirea apariției primei legi moderne privind pașapoartele. Aceasta lege, cunoscuta sub numele de "Legea asupra pașapoartelor", a fost promulgata de regele Carol I, prin Inaltul Decret Regal nr. 1758, in anul…

Cercetari Numismatice, la Muzeul National de Istorie a Romaniei

10:15, 04.03.2024 - Muzeul National de Istorie a Romaniei invita publicul pentru a descoperi materiale din domeniile numismaticii antice, medievale si moderne, precum si medalii, ordine si decoratii, piese de sigilografie moderna si filatelie.Volumul editat de Cabinetul Numismatic al Muzeului National de Istorie a Romaniei…

“Ce-și doresc femeile?! – reclame și publicitate de-a lungul timpului”, expoziție la Muzeul Județean

12:41, 28.02.2024 - Eveniment “Ce-și doresc femeile?! – reclame și publicitate de-a lungul timpului”, expoziție la Muzeul Județean februarie 28, 2024 12:39 Muzeul Judetean Teleorman, institutie de cultura aflata sub autoritatea Consiliului Judetean Teleorman, deschide joi, 29 februarie 2024, ora 11.00, expoziția “Ce-și…

„Povestea scrierii și a instrumentelor de scris” – atelier de caligrafie – la Muzeul Național al Bucovinei, ediția 2024

17:45, 05.02.2024 - In perioada 26 februarie – 1 martie 2024, Muzeul Național al Bucovinei deruleaza proiectul de educație muzeala „Povestea scrierii și a instrumentelor de scris”, atelier de caligrafie. Activitațile se vor desfașura la Muzeul de Istorie, de luni pana vineri, intre orele 10 – 13. Programul de educație…

Expozitia ‘Nicolae Iorga – 150 de ani de la nastere’, la Muzeul National al Bucovinei din Suceava

16:30, 05.02.2024 - Muzeul National al Bucovinei din Suceava va vernisa marti, 6 februarie, expozitia ‘Nicolae Iorga- 150 de ani de la nastere’, a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, Muzeul National de Istorie a Romaniei, care este partener al evenimentului. Gratie acestei colaborari, personalitatea marelui istoric…


Ce parere ai despre aceasta stire?