Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motiv incredibil de conflict între Brad Pitt și Angelia Jolie

Publicat:

spune ca , de care s-a separat in septembrie 2016, nu a platit copiilor o pensie alimentara corespunzatoare și dorește ca divorțul de actorul american sa se finalizeze anul acesta, potrivit Reuters.

In documentele depuse de avocatul lui Jolie, marți, la din , se arata ca actrița americana vrea ca decizia de divorț sa fie pronunțata pana la sfarșitul acestui an.

In aceleași documente, se indica faptul ca Pitt "nu a platit o pensie alimentara semnificativa de la separarea lor" și ca, deși au fost facute niște aranjamente financiare…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

Dezvaluire rușinoasa despre actorul Brad Pitt

18:05, 05.04.2024 - Brad Pitt ar fi batut-o de mai multe ori pe Angelina Jolie. Avocații Angelinei Jolie au susținut ca fostul ei soț, Brad Pitt, a fost abuziv fizic fața de ea inainte de un incident cu avionul din 2016, care a culminat cu divorțul, relateaza The Independent .. Fostul cuplu are si acum o disputa legala…

Son Heung-min isi indeplineste bine rolul de capitan al lui Tottenham, spune antrenorul Postecoglou

19:55, 01.04.2024 - Capitanul echipei Tottenham Hotspur, Son Heung-min, a devenit un lider natural dupa plecari importante de la clubul din Premier League si a oferit constant evolutii bune in acest sezon, a declarat luni antrenorul Ange Postecoglou, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Son, cel mai bun marcator al lui…

Ce pensie alimentara primește fiica Ronei Hartner de la Rocco Sedano. Cum se ințelege Rita Sumayla cu tatal ei

16:55, 22.02.2024 - Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, trece foarte greu peste moartea mamei sale. De altfel, se pare ca tanara nu are o relație prea buna cu tatal sau care trebuie sa-i plateasca lunar pensia alimentara. Rocco Sedano nu trebuie sa scoata prea mulți bani din buzunar pentru copilul sau.

Rusia a retinut un cetatean german pe motiv ca avea in bagaje jeleuri cu canabis

12:26, 14.02.2024 - Un cetatean german a fost retinut la sosirea in orasul rus Sankt Petersburg pentru ca avea in bagaje bomboane de tip jeleu care contineau canabis, a anuntat serviciul vamal rus intr-un comunicat, relateaza Reuters, preluat de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?