Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Metoda naturală a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de dăunători

Publicat:
Metoda naturală a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de dăunători

Ce este apa cu cenușaApa cu cenușa reprezinta o metoda de fertilizare folosita de generații, recunoscuta pentru eficacitatea sa in imbogațirea solului cu minerale esențiale precum potasiu, fosfor și calciu. Acest amestec simplu, dar puternic, ajuta la fortificarea plantelor impotriva bolilor și daunatorilor.Cum se prepara apa cu cenușaProcesul de preparare este simplu și accesibil oricui:Colectarea cenușei: Utilizați cenușa de lemn curata, colectata de la focuri necontaminate cu plastic sau alte materiale toxice.Prepararea amestecului:Folosiți un recipient mare și curat.Adaugați aproximativ un…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Secretul gradinarilor: cu ce trebuie sa stropim roșiile pentru a fi gustoase și mari

20:56, 24.04.2024 - Momentul ideal pentru tratamentExperții afirma ca tratamentul plantelor ar trebui sa se faca in timpul fructificarii active, mai exact cand tomatele incep sa se inroșeasca. Aceasta este faza in care plantele pot beneficia cel mai mult de pe urma nutrienților adaugați.Ingrediente necesare pentru amestecul…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Achizitii Constanta: De la cine a cumparat Centrul Cultural Judetean Teodor T. Burada servicii de paza si protectie (DOCUMENTE)

16:40, 24.02.2024 - Pretul achizitiei este de 280.393,92 de leiCentrul Cultural Judetean Constanta "Teodor T. Burada" a cumparat servicii de paza si protectie. Acestea vor fi asigurate de Directia de Paza a Judetului Constanta.Pretul achizitiei este de 280.393,92 de lei. Detaliile contractului Asigurare servicii paza cu…

Ce sunt și cum funcționeaza sistemele de protecție la inundații

11:55, 22.02.2024 - Pe masura ce clima se schimba, ne putem aștepta la evenimente meteorologice extreme. Printre acestea, inundațiile reprezinta o amenințare constanta, afectand nu doar bunurile, ci și viața omeneasca. Sistemele de protecție impotriva reversarilor de apa devin astfel esențiale pentru protejarea locuințelor…

Gogoșile, desertul de care nu ne saturam niciodata (P)

19:10, 15.02.2024 - Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume Hansen Gregory a inventat gogoșile pe o nava in…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?