Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MESE FESTIVE Chec aperitiv sărat cu șuncă și măsline: O rețetă festivă perfectă

Publicat:
MESE FESTIVE Chec aperitiv sărat cu șuncă și măsline: O rețetă festivă perfectă

Cand vine vorba de a impresiona oaspeții la o masa festiva, checul aperitiv sarat cu șunca și masline este alegerea ideala. Acest aperitiv colorat și savuros va fi, cu siguranța, punctul de atracție al platoului de gustari. The post MESE FESTIVE Chec aperitiv sarat cu șunca și masline: O rețeta festiva perfecta first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

SECRETELE FENG SHUI Alegerea perfecta a portofelului pentru atragea banilor

09:10, 17.04.2024 - Cu cat tu și portofelul tau sunteți mai organizați, cu atat este mai ușor sa atragi banii și bogația pe care le dorești, susțin experții Feng Shui. The post SECRETELE FENG SHUI Alegerea perfecta a portofelului pentru atragea banilor first appeared on Informatia Zilei .

REȚETA DELICIOASA DE POST Chiftele de post cu cartofi

09:15, 30.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai mananci in aceste zile, incearca chiftele de post cu cartofi, un preparat sațios, ușor de facut și delicios The post REȚETA DELICIOASA DE POST Chiftele de post cu cartofi first appeared on Informatia Zilei .

Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor

00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…

BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație

14:00, 20.03.2024 - O veste buna pentru iubitorii de gustari - nu exista o alegere mai buna pentru gustarile dintre mese decat nucile.  The post BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație first appeared on Informatia Zilei .

REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume

10:50, 11.03.2024 - Rețeta poate fi adaptata in funcție de preferințe, iar legumele proaspete sunt esențiale pentru a obține cea mai buna textura și gust. The post REȚETA SANATOASA ȘI GUSTOASA Chiftele la cuptor de post din legume first appeared on Informatia Zilei .

DESERT Tort ieftin, de sezon

15:50, 02.03.2024 - Rețeta combina un blat de pișcot, budinca de vanilie și un strat de capșuni in gelatina, creand un desert rafinat și aromat, ideal pentru orice ocazie. The post DESERT Tort ieftin, de sezon first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de hamburger marinat. Preparatul ideal pentru zilele petrecute in familie

22:35, 27.02.2024 - Mancarea de tip fast-food este foarte populara, dar are și o mulțime de calorii. Daca preferi sa gatești acasa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru tine și vei fi sigur ca știi ce consumi. Poți adauga și cartofi prajiți sau alta garnitura pentru o masa perfecta.

Salata Tabbouleh cu rodie

00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?