Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesaj SFÂȘIETOR al soției lui Zsolt Torok, după moartea cunoscutului alpinist

Publicat:

Mesaj sfașietor postat de soția alpinistului , dupa moartea acestuia. Torok a murit ieri, dupa ce a alunecat pe o stanca.

, Laura, soția lui Torok, a postat un mesaj scurt, dar dureros.

Citește și: BREAKING Trei dintre victimele atacului de la Spitalul de sunt in coma

„Cel mai pur și mai frumos suflet a plecat dintre noi! ”, a scris aceasta.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, mesaj sfașietor dupa ce interlopul a fost inmormantat ieri: „Legenda și eroul nostru”. Grațiela s-a dezlipit cu greu de sicriu

16:45, 20.04.2024 - Ieri a fost, de departe, cea mai grea zi pentru familia lui Costel Corduneanu. Interlopul a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Soția lui, Grațiela, sufera cumplit de cand Costel Corduneanu, iar la inmormantare s-a putut dezlipi cu greu de sicriu.

Iulia Navalniia, primul interviu dupa moartea lui Alexei Navalnii: Ce spune despre relația cu soția lui Volodimir Zelenski

21:05, 17.04.2024 - Iulia, vaduva liderului opoziției ruse Alexei Navalnii, a acordat primul ei interviu dupa moartea soțului ei jurnalistului Time Simon Schuster, unde a numit razboiul din Ucraina razboiul lui Putin, nu al rușilor, și a indicat ca Ucraina nu vrea sa caute anti -ruși de razboi, noteaza Times.

Ambasadorul Rusiei la București și-a incheiat mandatul dupa moartea soției / Valeri Kuzmin a plecat definitiv la Moscova

18:10, 11.04.2024 - Ambasadorul Federatiei Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, si-a incheiat misiunea diplomatica in Romania si a plecat definitiv la Moscova.Soția ambasadorului Federației Ruse in Romania, Valeri Kuzmin, a murit marți dimineața, pe fondul unor probleme medicale.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

„Sa nu ne dam puritani acum” » Mesaj uluitor al soției lui Dani Alves, la nici doua saptamani dupa condamnarea fotbalistului: „Sa fiu trasa de par și pusa la perete”

11:50, 05.03.2024 - Joana Sanz (31 de ani), soția lui Dani Alves (40), fostul fotbalist condamnat la 4 ani și jumatate de inchisoare, și-a atras critici cu o postare facuta pe rețelele sociale. La mai puțin de doua saptamani dupa condamnarea lui Dani Alves, Joana Sanz, inca soția acestuia, a ajuns in atenția publica intr-un…

Ioan Oltean acuza DNA ca ar fi jucat un rol in decesul soției sale. Fostul politician cere despagubiri in instanța

11:20, 29.02.2024 - Unul dintre cei mai longevivi parlamentari, retras din viața publica și politica cere in instanța reparații morale pentru ca dosarele pe care i le-a instrumentat DNA și care ulterior au fost clasate din lipsa de probe i-au afectat viața personala, printre consecințe fiind decesul soției sale. Ioan Oltean…

Mesajul transmis de Iulia, soția lui Aleksei Navalnii. Ce fotografie emoționanta postata dupa moartea opozantului intern al președintelui rus Vladimir Putin / FOTO

07:45, 19.02.2024 - Trecere in neființa a lui Aleksei Navalnii a adus durere in suflet in randul apropiaților sai. Soția opozantului de temut al lui Vladimir Putin se simte extrem de afectata de decesul partenerului sau. Iata ce mesaj a postat Iulia, la doua zile de la decesul soțului sau, pe internet!


Ce parere ai despre aceasta stire?