Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Enola Day – Când hoțul strigă: Hoțule! Jurnalismul local în rahatul campaniei locale

Publicat:
Enola Day – Când hoțul strigă: Hoțule! Jurnalismul local în rahatul campaniei locale

Voi fi cat se poate de onest: in redacție am avut oareșce discuții privind modul in care ar trebui sa abordam cele intamplate, marți și... The post – Cand hoțul striga: Hoțule! Jurnalismul local in rahatul campaniei locale appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Enola Day – Cacealmaua ka campanie comasata la cucu(kaka?)

08:05, 31.05.2024 - Am facut un sondaj rapid printre cunoștințe. Sa nu vorbesc aiurea. Și da, banuiala mi s-a confirmat: marea majoritate dintre ei habar n-au ca noi... The post Enola Day – Cacealmaua ka campanie comasata la cucu(kaka?) appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Social-democrații dejeni s-au lansat in campania pentru locale

11:25, 14.05.2024 - Vineri, 10 mai, de la ora 17.00, in prima zi a campaniei electorale, PSD Dej și-a lansat oferta politica și administrativa pentru municipiu la Centrul Cultural „ARTA”, in prezența a peste 500 de invitați. La eveniment au participat președintele PSD Cluj, profesorul Vasile Dincu, candidatul PSD la șefia…

Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde!

08:00, 03.05.2024 - Ce poți face in aceste zile de sarbatoare continua? Ești prea batran ca sa mai mergi in padure sau la iarba verde, la televizor nu... The post Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Start campaniei electorale pentru alegerile locale noi

10:36, 19.04.2024 - Astazi, incepe campania electorala pentru concurenții electorali inregistrați la alegerile locale noi și parțiale din 19 mai 2024. Conform prevederilor Codului electoral, in campania electorala, candidaților le este interzis sa utilizeze resursele administrative, inclusiv prin lansarea sau participarea…

Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi…

07:45, 19.04.2024 - Gata, a revenit frigul, se incalzesc caloriferele, dar toate astea nu inseamna nimic pe langa fierbințeala campaniei electorale pornite inainte de vreme. Hai sa le... The post Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Firea iși recunoaște infrangerea in cursa Capitala: Decizia Coaliției e una clara și nu mai avem timp sa o disecam

18:35, 19.03.2024 - Liderul PSD București, Gabriela Firea, care a primit un loc eligibil pe lista comuna cu PNL pentru alegerile europarlamentare in schimbul posibilitații de a fi din nou primar al Bucureștiului, a transmis un mesaj dupa anunțul lansarii campaniei comune pentru alegerile locale din Capitala. Ea va fi coordonatoare…

Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica?

07:40, 15.03.2024 - Bagatorul de seama și șugubațul nr 1 al Aradului – vorbesc de Arpi Nistor, desigur – mi-a trezit o amintire atunci cand, legat de ”vizita”... The post Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Concluziile „grupului de lucru” pentru modernizarea malului Mureșului: „O sa ajungem sa-i mulțumim administrației locale mai degraba pentru ceea ce nu a facut”

12:25, 09.03.2024 - Dorința Primariei Arad de a moderniza o mare porțiune din malul Mureșului a fost primita de la inceput cu mult scepticism, insa proiectul a trecut... The post Concluziile „grupului de lucru” pentru modernizarea malului Mureșului: „O sa ajungem sa-i mulțumim administrației locale mai degraba pentru ceea…


Ce parere ai despre aceasta stire?