Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Martie a fost luna recordurilor, dar aprilie vine cu temperaturi de luna… august

Publicat:
Martie a fost luna recordurilor, dar aprilie vine cu temperaturi de luna… august

Dupa o luna martie plina de recorduri, aprilie incepe cu temperaturi de august. Am avut parte de cea mai calduroasa noapte de martie de cand... The post Martie a fost luna recordurilor, dar aprilie vine cu temperaturi de luna… august appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trupa Marionete – in cel mai important festival de teatru pentru copii din Turcia

14:46, 25.04.2024 - Cel mai important festival de teatru pentru copii din Turcia inscrie in programul de anul acesta un spectacol din repertoriul Trupei Marionete a Teatrului Clasic... The post Trupa Marionete – in cel mai important festival de teatru pentru copii din Turcia appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Workshop și prezentare de dresaj canin, in cadrul programului „Saptamana Verde”, la Liceul Particular „Vasile Goldiș”

08:05, 24.04.2024 - Comunicat. Marți, 23 aprilie, in cadrul programului „Saptamana verde”, Fundația universitara și Colegiul Particular „Vasile Goldiș” din Arad au organizat workshop-ul „Educație și empatie cu... The post Workshop și prezentare de dresaj canin, in cadrul programului „Saptamana Verde”, la Liceul Particular…

Doi foști comandanți din IPJ sunt pe lista PNL Arad la alegerile 2024 pentru pentru Consiliul Județean Arad: comisarii șefi Șimon și Troiac

15:00, 22.04.2024 - Adrian Șimon, fost inspector șef al IPJ Arad și Ștefan Troiac, fost adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean, se vor regasi pe lista PNL Arad... The post Doi foști comandanți din IPJ sunt pe lista PNL Arad la alegerile 2024 pentru pentru Consiliul Județean Arad: comisarii șefi Șimon și Troiac…

Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro

13:16, 20.04.2024 - Cu doar cateva zeci de minute in urma, s-a produs un accident pe centura Aradului.  Un camion s-a rasturnat chiar intr-o curba, in  apropiere de... The post Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Polițist din vestul țarii, salvatorul unei vieți. Cum a intervenit acesta

08:10, 18.04.2024 - Statea pe o banca in fata unui magazin din localitatea Ficatari, judetul Timis, cand i s-a facut brusc rau si a lesinat. Este vorba despre... The post Polițist din vestul țarii, salvatorul unei vieți. Cum a intervenit acesta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un pacient s-a cocoțat pe acoperișul Secției de Psihiatrie | Video

12:40, 16.04.2024 - Forfota mare pe strada Ștefan Cicio Pop, in aceasta dimineața, cand un barbat s-a urcat pe acoperișul Secției de Psihiatrie din cadrul SCJU Arad. Acesta... The post Un pacient s-a cocoțat pe acoperișul Secției de Psihiatrie | Video appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

„Padurea colorata ”din Semlac. O simpla, dar frumoasa idee

15:40, 14.04.2024 - Un lucru simplu, precum vopsirea unor copaci dintr-o livada in culori diferite, fața de obișnuitul alb al varului a reușit sa atraga privirile multor localnici... The post „Padurea colorata ”din Semlac. O simpla, dar frumoasa idee appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Temperaturi de vara in acest weekend. Cand se vor intoarce ploile

14:05, 13.04.2024 - ANM anunța valori termice cu mult peste normalul acestei perioade. In acest weekend vom avea maxime de 32 de grade Celsius. Weekendul va aduce o vreme mult mai... The post Temperaturi de vara in acest weekend. Cand se vor intoarce ploile appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?