Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaratii ale Alexandrei Dinu despre operatia pe care a suferit-o fiul ei! Cum se simte micutul!

Publicat:

si sotia sa au trecut printr-o situatie extrem de delicata dupa ce fiul lor, Mario, a suferit o operatie pe cord deschis, din cauza unei anomalii congenitale. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar frumoasa blondina poate respira usurata. Fosta sotie a lui a avut o interventie telefonica [...] Primele declaratii ale despre operatia pe care a suferit-o fiul ei! Cum se simte micutul!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alina Sorescu, primele declarații dupa ce s-a speculat ca Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsa amanta 11 ani. De ce designerul o considera vinovata pe fosta soție

00:15, 20.04.2024 - In urma cu o zi, au aparut primele zvonuri despre posibila relație pe care Alexandru Ciucu ar fi avut-o cu o alta femeie in timpul casniciei cu Alina Sorescu. S-a speculat inclusiv faptul ca ar fi reușit sa iși țina amanta departe de ochii curioșilor 11 ani. Cum a comentat aceasta situație Alina Sorescu.

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Star Matinal. Sorana Darclee de la A.S.I.A, primele declarații dupa pierderea mamei. Cum se simte vedeta, la doua zile dupa inmormantarea celei mai importante persoane: „A avut o viața plina” / VIDEO

10:00, 07.03.2024 - Sorana Darclee de la A.S.I.A. trece prin momente cumplite. Cantareața și-a pierdut cea mai draga persoana din viața. Mai exact, mama artistei a trecut, de curand, in neființa, iar in urma cu cateva zile a fost nevoita sa o conduca pe cea care i-a dat viața pe ultimul drum. Iata primele declarații dupa…

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Sorina Guța, primele și singurele declarații dupa ce s-a trezit din coma. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele ca nu mai pot face nimic”

22:45, 05.03.2024 - Sorina Guța a fost la un pas de moarte, iar medicii nu ii mai dadeau șanse de supraviețuire. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța a ajuns la spital in coma, starea sa fiind extrem de grava. Ca printr-o minune a reușit sa traiasca, iar acum face declarații in exclusivitate pentru Spynews.ro despre…

Jamila, primele declaratii dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. De ce se simte nedreptatita: „Nu am avut voie sa vorbesc, am trecut prin multe in acesti ani”

11:05, 03.03.2024 - „Incerc din rasputeri sa nu plang”. Dupa un razboi ce a starnit un val uriaș de reacții, a venit momentul ca cea mai cunoscuta gospodina din mediul online sa iși spuna partea sa de adevar. Jamila a facut primele declarații dupa pierderea procesului „Eclerului la tava”. Jamila, declarații in lacrimi…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, noi declarații despre desparțirea de Sergiu. De ce s-ar fi separat, de fapt, cei doi: „Degeaba simte doar unul...” 

13:45, 14.02.2024 - Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi declarații despre desparțirea de Sergiu. Fosta concurenta a dezvaluit ca s-ar fi separat de partenerul ei de cand a plecat de la Mediaș și a spus, de ce s-ar fi produs, de fapt, ruptura dintre ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?