Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Referendum 2017: Exprimarea votului de către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon

Publicat:

(update 11:05) Este important ca astazi am oferit chișinauienilor sa schimbe situația in capitala. Este o reușita a noastra, este o premiera in cei 26 de ani. Daca vrem sa schimbam situația va indemn sa ieșiți la vot. Vrem ordine, sa fie curat, copiii sa aiba terenuri de joaca. Daca nu trece referendumul atunci alegerile vor fi 2019, a declarat .  (11:00) Președintele Republicii Moldova, , iși exprima votul. Șeful statului urmeaza sa faca declarații pentru presa. UNIMEDIA transmite live evenimentul.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis la Consiliul European, azi și maine. Situația din Orientul Mijlociu, pe agenda

09:40, 17.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis va participa, astazi si maine, la reuniunea extraordinara a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles.Seful statului va participa, de asemenea, la receptia gazduita de Majestatea Sa Philippe, Regele Belgienilor, in onoarea sefilor de stat si de Guvern ai Uniunii…

Viktor Orban l-ar putea susține pe Iohannis pentru șefia NATO. Ungaria este impotriva lui Rutte

11:11, 04.04.2024 - Ungaria nu are de gand sa il susțina pe olandezul Mark Rutte pentru funcția de secretar general al NATO. In schimb, militeaza pentru un candidat din estul Europei și lasa sa se ințeleaga ca președintele Iohannis ar putea primi susținerea Ungariei. Viktor Orban este decis sa blocheze numirea lui Mark…

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:30, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaiei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:20, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaiei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

"Copiii mor de foame in nordul Gazei". Șeful OMS avertizeaza despre "situația ingrozitoare" dupa ce a vizitat doua spitale  

07:56, 05.03.2024 - Copiii mor de foame in nordul Gaza, avertizeaza seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) citat de BBC. Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat ca dupa vizitele agentiei din weekend la spitalele Al-Awda si Kamal Adwan - primele permise acolo de la inceputul lunii octombrie - "constatarile sunt sumbre".…

Șeful OMS spune ca Fașia Gaza a devenit „o zona a morții”: „In ce fel de lume traim daca oamenii nu-și pot procura hrana și apa?”

23:30, 21.02.2024 - Directorul general al Organizației Mondiale a Sanatații (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat miercuri ca situația sanitara și umanitara din Fașia Gaza este inumana, dupa mai bine de patru luni de conflict, a relatat Digi24, care citeaza Agerpres.„In ce fel de lume traim daca oamenii nu-si pot…

Șeful OMS spune ca situația sanitara din Fașia Gaza este inumana și continua sa se deterioreze. „A devenit o zona a morții”

22:21, 21.02.2024 - Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a atentionat miercuri ca situatia „sanitara si umanitara” din Fasia Gaza este „inumana”, dupa peste patru luni de razboi, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Ce spune șeful UPU Alba, Aurel Crișan, despre aglomerația de la Urgențe. ”Nu zic sa nu veniți, dar cantariți bine situația”

19:06, 01.02.2024 - Ce spune șeful UPU Alba, Aurel Crișan, despre aglomerația de la Urgențe. ”Nu zic sa nu veniți, dar cantariți bine situația” Este presiune mare pe secția UPU a Spitalului Județean Alba, unde se inregistreaza aproximativ 200 de pacienți pe zi, in timp ce o parte dintre medici sunt bolnavi. Alba24 vorbit…


Ce parere ai despre aceasta stire?