Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legată cu lanțuri de pat, înfometată, ținută prizonieră 25 de ani, pentru că a iubit pe cine nu trebuia! Mama ei a preferat să o vadă moartă decât căsătorită cu un „falit”

Publicat:

S-a indragostit de un barbat și a indraznit sa viseze la un viitor alaturi de el. A fost luata, legata cu lanțuri de pat, infometata, incuiata intr-o camera minuscula, fara pic de lumina. Așa și-a petrecut 25 de ani din viața. Torționarul ei a fost propria mama, care a preferat sa iși transforme fiica intr-un scehelet uman decat sa o vada casatorita cu un „falit”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie gasita moarta, legata de un copac intr-un cimitir. Motivul pentru care iubitul ei a ucis-o

19:40, 09.05.2024 - Reyna Hernandez, din Washington, a fost gasita fara viața intr-un cimitir din Mexic, in martie, la cateva zile dupa ce prietenii ei și familia au dat-o disparuta, conform People.Iubitul ei, Louie Hernandez, in varsta de 61 de ani, este acum acuzat de crima.

Carla Bruni-Sarkozy, audiata ca suspect intr-o ancheta legata de sotul sau, fostul presedinte francez

20:45, 02.05.2024 - Carla Bruni-Sarkozy, sotia fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy, este audiata joi in calitate de suspect intr-un dosar al anchetei tentaculare asupra finantarii libiene a campaniei prezidentiale a sotului sau in 2007, informeaza AFP.

Atenție la ținuta vestimentara! Mai multe companii aeriene iau in calcul inasprirea regulilor: 'Avem dreptul de a impiedica oamenii sa urce in avion'

00:20, 17.04.2024 - Pasagerii companiilor Jet2, Ryanair, Easyjet și TUI ar putea fi refuzați la imbarcare din cauza unei reguli stricte privind ținuta. Un insoțitor de bord a explicat ca anumite alegeri vestimentare pot fi considerate nepotrivite și ar putea duce la refuzul de a urca la bord.

O femeie din Timișoara rapita și ținuta captiva de fostul iubit! Cum a reușit sa scape din mainile barbatului

14:35, 07.04.2024 - O femeie a trecut prin momente de coșmar dupa ce s-a intalnit cu fostul ei iubit. S-a urcat de buna voie in mașina lui, iar acesta a agresat-o și a lovit-o in repetate randuri. Apoi a ținut-o ostatica in locuința sa, pana cand a reușit sa strige dupa ajutor.

Datele sondajului național care arata ca AUR e partidul preferat acum de tineri

13:55, 03.04.2024 - Partidul lui George Simion se situeaza cu 16% pe primul loc in preferințele tinerilor intre 18 și 35 de ani, pentru alegerile parlamentare. Urmeaza USR și PNL, la egalitate, cu 14%, PSD 12% și S.O.S. Romania, condus de Diana Șoșoaca, cu 5%. Acestea sunt cifrele din total. Daca ne raportam doar la cei…

Bigotti devine partener fashion al FRF și va asigura ținuta oficiala a primei reprezentative

16:10, 20.03.2024 - Federația Romana de Fotbal și brandul Bigotti anunța semnarea unui parteneriat privind ținuta oficiala a ”tricolorilor”. Durata parteneriatului va fi cel puțin pana la finalul anului 2027, marcand un angajament pe termen lung intre cele doua parți. ...

Power Couple Romania, 26 februarie 2024. Anamariei Ionescu i s-a facut rau, in timp ce era legata cu lanțuri. Dani Oțil i-a venit in ajutor: ”Te doare...” / VIDEO

22:56, 26.02.2024 - Anamaria Ionescu a fost nevoita sa treaca peste un onstacol greu, in ediția din 26 februarie 2024, la Power Couple. Concurentei i s-a facut rau in timp ce era legata cu lanțuri, iar Dani Oțil a fost nevoit sa intervina! Iata ce s-a intamplat!

Se prevaleaza de faptul ca studiul ar fi o lucrare stiintifica: Expertiza care ar recomada demolarea bazarului Gorbaciov, tinuta la secret de conducerea Administratiei Fondului Imobiliar SRL!

17:00, 25.02.2024 - In cadrul Consiliului de Administratie al Administratiei Fondului Imobiliar, din data de 30 ianuarie 2024, administratorii au decis demolarea bazarului de pe strada Eliberarii, cunoscut drept Piata La Gorbaciov, in baza unei expertize tehnice comandate de AFI SRL Printr o adresa pe Legea 544 2001, cotidianul…


Ce parere ai despre aceasta stire?