Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Le aruncăm la gunoi, deși sunt foarte BENEFICE organismului

Publicat:

Morcovul este considerat a fi extrem de sanatos si bogat in vitamine, in special in vitamina A si beta-caroten, precum si numeroase minerale. Aceasta leguma are, de asemenea, puternice proprietati antioxidante si antibacteriene, scrie secretele.com.

Ce consumam noi, de obicei, este leguma in sine, acea parte care creste in pamant. Cu toate acestea, aproape nici unul dintre noi nu cunoaste valoarea nutritiva a frunzelor acestei plante.

Frunzele de morcov nu sunt in nici un caz otravitoare, asa cum stiu unii dintre voi. Exista un singur compus in structura acestora numit furocoumarine,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce program au marile magazine in perioada Sarbatorilor de paste 2024. Unde va puteti face cumpararturile in aceste zile

10:35, 04.05.2024 - Majoritatea magazinelor din marile retele de retail vor fi inchise doar in ziua de 5 mai, cu ocazia Pastelui ortodox, exceptie facand Lidl, care va fi inchis in 5 si 6 mai, potrivit anunturilor facute de retaileri. Lidl Romania le ofera angajatilor din cele peste 350 de magazine doua zile libere, in…

Un medic trage semnalul de alarma: Aceste legume ingroașa sangele. Cazurile in care trebuie sa le eliminam din alimentație

12:41, 23.04.2024 -   Hipercoagulabilitatea poate fi cauzata de diverse factori, inclusiv inflamații cronice, mutații genetice, excesul de globule roșii sau proteine in organism. In acest context, medicul avertizeaza ca exista anumite legume care pot afecta negativ coagularea sangelui in aceste situații. Consumul acestor…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

Poftiți in paradisul lalelor din Dambovița! O simfonie de culori și parfumuri puteți admira pe un camp din Patroaia Deal, in perioada 6-12 aprilie

14:45, 04.04.2024 - Eveniment inedit in județul Dambovița, la Patroaia Deal, unde la finalul saptamanii și apoi pana pe 12 aprilie veți putea admira o „mare colorata”. Blooms Experience va așteapta la o escapada memorabila in mijlocul naturii, unde veți putea admira cu ochii și cu sufletul peste 600 de soiuri de lalele.…

"Verdețurile" pe care trebuie sa le incluzi neaparat in alimentația ta in aceasta primavara. Sunt sanatate curata

12:40, 14.03.2024 - ata cateva dintre verdețurile de primavara pe care nu ar trebui sa le ratezi:SpanaculRenumit pentru conținutul sau bogat in fier, spanacul este și o sursa excelenta de vitamine A, C, E, K, și a unor minerale precum magneziul și manganul. Consumul de spanac poate ajuta la imbunatațirea sanatații ochilor,…

Fructul exotic care produce colagen, secretul delicios pentru o piele stralucitoare și imunitate puternica

20:00, 11.03.2024 - Beneficiind atat de proprietați revitalizante pentru piele și producția de colagen, cat și de capacitatea de intarire a sistemului imunitar, acest fruct extraordinar devine o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa sprijine sanatatea lor in mod natural și eficient. Cu capacitați antioxidante puternice…

Cu ce sa inlocuiești orezul din perișoare. Trucul gospodinelor din Bucovina

17:30, 05.03.2024 - Perișoarele, un adevarat deliciu care rareori lipsește de pe mesele romanilor. Exista mai multe rețete de perișoare, toate foarte gustoase, dar noi astazi va vom prezenta una fara orez. Cu ce poți inlocui orezul din perișoare Ciorba de perișoare se numara printre cele mai iubite. Este un preparat tradițional,…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…


Ce parere ai despre aceasta stire?