Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Juristul Valentin Cocean dă FRF în judecată pentru rezilierea contractului său

Publicat:

 , fost membru al Comisiei de Recurs, a declarat ca nu recunoaste decizia al Federatiei Române de Fotbal (FRF) de reziliere a contractului sau si ca va actiona în judecata FRF, precizeaza Mediafax.

"Rezilierea este o sanctiune care presupune prezentarea unor motive. Dar federatia nu mi-a prezentat niciun motiv. Din punctul meu de vedere contractul nu e reziliat. Eu voi merge în continuare la sedintele Comisiei de Recurs, pentru ca asa presupune contractul meu. Evident ca nu mi-am propus…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, data in judecata de Damen pentru rezilierea contractului incheiat cu statul. Ce spune premierul

08:40, 25.04.2024 - Damen a dat Romania in judecata la Curtea de la Viena, cerand rezilierea acordului de asociere incheiat in 2018, prin care statul roman a devenit actionar majoritar al Damen Shipyards Mangalia.

Comisia de recurs a FRF a respins apelurile echipelor Dinamo si UTA Arad de reducere a sanctiunilor

17:16, 09.04.2024 - Comisia de recurs a Federatiei Romane de Fotbal a respins, in sedinta de marti, apelurile formulate de cluburile Dinamo Bucuresti si UTA Arad, de reducere a sanctiunilor dictate de Comisia de disciplina in urma violentelor de la meciul direct de pe stadionul Arcul de Triumf.Atat Dinamo, cat si UTA Arad…

Comisia de Recurs a FRF a decis: Dinamo și UTA Arad nu au fost iertate de sancțiune

16:46, 09.04.2024 - Dinamo București va juca ultimele meciuri de pe teren propriu din play out-ul Superligii fara spectatori. Comisia de Recurs a Federației Romane de Fotbal a respins apelul facut de Dinamo. Sancțiunea similara primita de UTA Arad ramane și ea in vigoare.

Decizie menținuta - Dinamo și UTA, fara fani pe propriul teren pana la finalul play-out-ului

16:05, 09.04.2024 - Comisia de Recurs din cadrul Federației Romane de Fotbal a respins apelurile gruparilor Dinamo si UTA Arad la decizia Comisiei de Disciplina privind suspendarile de la meciul direct din 8 martie.

Comisia de Recurs o incurca pe UTA! Ce s-a decis azi la FRF

17:55, 04.04.2024 - BUCUREȘTI. De cateva minute, a luat sfarșit ședința Comisiei de Recurs din cadrul Federației Romane de Fotbal. S-a luat in discuție apararea celor de la UTA, vizavi de incidentele de la meciul cu Dinamo, de pe stadionul „Arcul de Triumf”, din ultima runda a sezonului regulat a Superligii.

UTA a anunțat ca a facut recurs la decizia FRF

16:50, 28.03.2024 - Conducerea clubului UTA nu a stat pe ganduri și a facut deja recurs la decizia Comisiei de Disciplina a Federației Romane de Fotbal. De altfel, inca de ieri, de la primul comunicat dat de club, s-a specificat faptul ca se va face recurs.

Massimo Pedrazzini, noul selectioner al nationalei Romaniei

19:05, 15.03.2024 - Italianul Massimo Pedrazzini va fi noul selectioner al echipei nationale de fotbal feminin a Romaniei, a anuntat, vineri, presedintele FRF, Razvan Lucescu, la finalul sedintei Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, potrivit Agerpres. ''In ceea ce priveste echipa nationala de fotbal…

Membru al Comisiei de Disciplina și Etica din cadrul AJF Dambovița, suspendat pentru intermedierea unei posibile mite

11:25, 07.03.2024 - Comisia de Disciplina și Etica din cadrul Federației Romane de Fotbal a decis suspendarea pentru o perioada de 10 luni și amendarea cu 100.000 lei ai unui observator federal dambovițean. Vasile Dan a fost acuzat ca la un meci din Liga 3, ar fi incercat sa intermedieze o posibila mita pentru arbitrii…


Ce parere ai despre aceasta stire?