Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IUBITA UNUI CELEBRU CÂNTĂREŢ DE LA NOI, aproape să devină BEBELUŞĂ la CRONICA CÂRCOTAŞILOR

Publicat:

Una dintre finalistele concursului "Se cauta o bebelusa", organizat de emisiunea de la Prima TV, este chiar iubita unui celebru cantaret din peisajul muzical autohton.

, in varsta de 23 de ani, este iubita lui , solistul de la Vunk, si a ajuns in ultima faza a concursului, acolo unde se va duela cu o alta tanara, Roxana, informeaza bistriteanul.ro. Fetele vor afla abia la toamna care dintre ele va deveni "bebelusa" in cadrul emisiunii de la Prima TV.

Oana nu se afla la prima incercare de a intra in televiziune,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Ionița spune ca a fost ceruta in casatorie de Liviu Varciu. Ce legatura exista intre fosta ”bebelușa” și prezentatorul TV

17:55, 09.04.2024 - Oana Ionița a marturisit ca a fost ceruta in casatorie de Liviu Varciu, pe vremea cand era dansatoare in Ibiza. Iata ce declarații neașteptate a facut fosta ”bebelușa” de la Cronica Carcotașilor despre legatura cu prezentatorul TV!

”O mai vezi și pe aia...”. Ce parere are Catalin Bordea despre relația profesionala dintre Cuza de la Noaptea Tarziu și fosta lui iubita, Ramona Olaru / VIDEO

20:20, 26.03.2024 - Catalin Bordea este de-a dreptul impresionat de cat de bine se ințeleg Cuza de la Noaptea Tarziu și Ramona Olaru, deși au avut o relație de iubire și au trecut printr-o desparțire. Iata cum vede comediantul modul in care se ințeleg cei doi, avand in vedere ca se intalnesc, in fiecare dimineața, la Neatza…

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?