Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul consideră "ilegale" sancțiunile americane / Gardienii Revoluţiei ameninţă cu închiderea strâmtorii Ormuz

Publicat:

​Iranul considera &"ilegale&" sancțiunile americane împotriva sa, a reacționat Teheranul dupa ce Washingtonul a anunțat anularea derogarilor acordate unui numar de opt țari, ce le permitea sa cumpere petrol iranian fara sa încalce reglementarile SUA, relateaza AFP.

&"Întrucât sancțiunile respective sunt ilegale de principiu, Republica islamica Iran nu a acordat și nu acorda nicio valoare și nicio credibilitate derogarilor acordate în legatura cu așa-zisele sancțiuni&", a transmis Ministerul de Externe de la Teheran într-un comunicat.

Potrivit acestuia,…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incepe ”Sea Shield 24”, cel mai mare exercițiu naval NATO. Peste 2200 de militari din 12 țari aliate și partenere, la Marea Neagra si in Delta Dunarii

10:05, 08.04.2024 - Peste 2.200 de militari din mai multe state si 135 de mijloace tehnice participa incepand de luni la exercitiul multinational „Sea Shield 24”. Acesta se va desfasura la Marea Neagra , in zona costiera si in Delta Dunarii. Peste 2.200 de militari din mai multe state si 135 de mijloace tehnice participa,…

Stoltenberg. O alianta a puterilor autoritare actioneaza impotriva democratiilor

10:20, 07.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca o „alianta a puterilor autoritare” actioneaza din ce in ce mai strans impotriva democratiilor occidentale si a avertizat ca lumea a devenit mai „imprevizibila”, informeaza EFE. Intr-un interviu acordat postului britanic BBC care va fi difuzat…

Unde se va afla Romania peste 20 de ani

10:10, 19.03.2024 - Articol scris de Petrisor Peiu Peste 20 de ani, țara noastra va ramane penultima din Uniunea Europeana la salarii, la pensii, la calitatea educației, a sanatații și la calitatea infrastructurii. Nu pentru ca am ghicit viitorul intr-un glob de cristal, ci pentru ca am citit rezultatele la testarea internaționala…

Romania nu a renunțat la schimbarea orei! Cand trecem la ora de vara?

18:15, 16.03.2024 - In ultimii ani, au tot existat discuții in toata Europa, inclusiv in Romania, referitoare la eliminarea schimbarii orei de doua ori pe an, aceasta practica fiind cunoscuta sub denumirea de schimbarea orei de vara. In ciuda discuțiilor, Romania nu a renunțat la schimbarea orei. De ce se schimba ora Ideea…

miscare venita in urma informațiilor ca Teheranul trimite rachete balistice in Rusia

09:50, 16.03.2024 - Natiunile din G7 sunt pregatite sa raspunda cu noi sanctiuni severe, care ar putea include interzicerea zborurilor companiei Iran Air catre Europa, daca Iranul continua cu transferul de rachete balistice cu raza scurta in Rusia, a declarat vineri un inalt oficial american, citat de Reuters, scrie news.ro.…

La Romexpo incepe #TotulPentruCasaTa 2024 – revoluția verde din domeniul construcțiilor, amenajarilor interioare și exterioare

15:31, 13.03.2024 - In perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa2024 – conceptul home & deco care reunește tematicile targurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden. Peste 155 de companii, din 13 țari (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, Romania, Serbia,…

Un european, un american și un asiatic merg sa-și cumpere o mașina. La ce se uita mai atent fiecare dintre ei

13:25, 23.02.2024 - Prețul este principalul criteriu de alegere a marcii pentru pentru consumatorii de pe piețele din Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), in timp ce calitatea produsului este pe primul loc pentru cei din India (65%) și Asia de Sud-Est (62%), iar performanța vehiculelor, pentru cumparatorii…

Dragoș Damian: Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie

08:15, 17.02.2024 - Criza și conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili din Țarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?