Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încrederea în oameni și participarea la boicoturi ale românilor- la cote printre cele mai joase în UE (sondaj european

Publicat:
Încrederea în oameni și participarea la boicoturi ale românilor- la cote printre cele mai joase în UE (sondaj european

Avem printre cele mai mici niveluri de incredere in oameni dintre europeni, iar mulți dintre noi consideram ca ceilalți vor doar sa profite de pe urma noastra, arata o cercetare recenta facuta la nivel european. De asemenea, in ciuda apelurilor la boicot ale unor produse sau servicii, avem printre cei mai puțini conaționali care au participat la un boicot real in ultimele 12 luni, mai arata datele europene.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Lucrurile se pot schimba in bine daca voteaza mulți oameni”. Peste 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu (sondaj)

08:10, 25.04.2024 - Peste 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentand ca o prezenta mai mare la vot poate schimba lucrurile in bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. In urma cu 10 ani, procentul acestora era cu aproape 20% mai mic.

Doamna care transforma copiii nevoiași de la sat, in oameni cu carte. „Sa indrazneasca sa viseze. Asta le spun mereu“

06:40, 15.04.2024 - Angelica Cocea a devenit sufletul școlii din Țibanești (Iași) unde preda de 29 de ani. Le cumpara copiilor sarmani haine, incalțaminte, mancare și rechizite și abordeaza fiecare elev talentat ca sa il motiveze sa scrie la revista școlii. Increderea pe care o sadește in ei este rasplatita.

Tragedie in Africa de Sud: Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

22:26, 28.03.2024 - 45 de persoane de oameni au murit, joi, intr-un grav accident care a avut loc in Africa de Sud. Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod și a luat foc. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani, potrivit Sky News.

Sondaj IRES. Increderea in partide a ajuns la 4% in randul tinerilor. Ce instituții se afla la polul opus

17:10, 22.03.2024 - Tinerii chestionați in ultimul sondaj al IRES au declarat intr-o proporție covarșitoare ca nu au incredere in partidele politice, procente mici fiind și in cazul Parlamentului și Guvernului. Romania are in acest an toate tipurile de alegeri.

De 12 ani, zeci de mii de oameni mi-au acordat INCREDEREA.

10:35, 14.03.2024 - De 12 ani, zeci de mii de oameni mi-au acordat INCREDEREA. Un lucru extrem de valoros pentru care simt o responsabilitate extrem de puternica. De dragul acestui loc pe care-l numim cu totii, acasa, Bistrita-Nasaud si din respect pentru voi, NU am vrut sa arat doar ca se poate, ci ca SE POATE SI MAI…

Mesajul lui Piedone, dupa ce a iesit pe primul loc in cursa pentru Primaria Bucuresti, conform unui sondaj. „Oameni buni, chemați un salvator profesionist”

17:10, 12.03.2024 - Cristian Popescu Piedone se afla pe primul loc in topul preferințelor bucureștenilor in ceea ce privește noul primar al Capitalei. Mai mult de un sfert de oameni dintre cei care merg la vot spun ca aleg PSD. Piedone, pe primul loc la Primaria București Intr-un sondaj de opinie realizat la comanda lui…

Un satelit european se va prabuși miercuri pe Pamant. Exista riscuri pentru oameni?

16:01, 19.02.2024 - Satelitul european ERS-2, care si-a incheiat misiunea de observare a Terrei acum 13 ani, va fi distrus aproape in totalitate miercuri, la coborarea prin atmosfera terestra, fara riscuri pentru oameni, conform ultimelor previziuni ale Agentiei Spatiale Europene (ESA), transmite luni AFP.

Sondaj: Geoana și Boc, primii in increderea romanilor. Iohannis, in topul notorietatii, urmat de Sosoaca

10:15, 05.02.2024 - Scretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, si primarul Clujului, Emil Boc, au peste 30% cota de incredere in randul romanilor, in timp ce presedintele Klaus Iohannis conduce in topul notorietatii, urmat de senatoarea Diana Sosoaca, aratpa un sondaj INSCOP realizat la comanda News.


Ce parere ai despre aceasta stire?