Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o crimă șocantă la metrou. Un bărbat împins în fața trenului a murit. Unde s-a întâmplat

Publicat:

Un barbat de 65 de ani a fost ucis miercuri într-o statie de metrou din Brooklyn, New York, dupa ce un adolescent care vorbea incoerent în statia de metrou l-a lovit si l-a aruncat pe sine, scrie .

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un ieșean a murit dupa ce s-a aruncat de pe pasarela in fața trenului

14:10, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani a murit, sambata, dupa ce s-a aruncat de pe o pasarela in fata unui tren Regio. ISU Neamt anunta, sambata, ca un barbat s-a aruncat de pe o pasarela ce trece deasupra caii ferate in fata trenului, in localitatea Sabaoani. ”Din nefericire echipajul medical sosit la fata locului…

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Gest halucinant. Un barbat și-a ucis mama, apoi a sunat la 112 și a anunțat ca a murit. Femeia era imobilizata la pat

15:40, 05.04.2024 - O crima halucinanta a avut loc in București. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, iar mai apoi a sunat la 112 pentru a anunța ca a murit. Femeia era imobilizata la pat și nu a putut sa se apere. A murit sufocata, dupa cr a fost stransa de gat de propriul sau fiu.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Un barbat a reușit sa ascunda o crima timp de 26 de ani, dar dupa ce a divorțat adevarul a ieșit la lumina. Ce s-a intamplat

07:00, 31.03.2024 - La prima vedere, Timothy Stephenson a avut o viața de invidiat. Era casatorit cu un medic și locuiau intr-o casa de 2 milioane de dolari impreuna cu fiicele lor gemene, intr-o suburbie liniștita la est de San Francisco.

Descoperirea șocanta a unui barbat care suferea de migrene puternice

14:10, 15.03.2024 - Un barbat de 52 de ani suferea de migrene frecvente și de mare intensitate. Astfel ca omul a mers la doctor pentru a afla cauza și a pune capat durerilor. Ceea ce a aflat depașește orice imaginație.

Noi imagini de la atacul sangeros din Padina, in urma caruia un barbat in varsta de 41 de ani a murit. Ce s-a intamplat cand Sorin Anghel a ieșit afara / VIDEO

21:00, 04.03.2024 - Au aparut noi imagini din seara atacului de la Padina, in urma caruia Sorin Anghet, un barbat in varsta de 41 de ani, a murit. Ce s-a intamplat in momentul in care victima a reușit sa iasa din cladire, in parcarea localului.

Crima șocanta. Un barbat și-a impușcat 12 rude. Au fost uciși tatal sau, un unchi și mai mulți copii

16:21, 17.02.2024 - Un barbat a recurs la un gest ingrozitor, in urma cpreia 12 persoane au murit. Acestea erau rudele sale, iar printre persoanele care au murit se numara tatal sau, unchiul și mai mulți copii. Barbatul a creat un adevarat masacru.


Ce parere ai despre aceasta stire?