Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

In pietele din Timisoara se vor vinde doar legume cu eticheta

Publicat:

In cateva saptamani, timișorenii vor ști exact daca legumele pe care iau de la precupeți sunt romanești sau de import. Cel puțin teoretic! Consiliul local a votat marți un proiect care obliga comercianții din piețe sa afișeze la loc vizibil proveniența produselor. Cum va fi pus in practica acesta ramane de vazut.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețuri mari la produsele lactate in piețele turdene!

11:30, 09.05.2024 - In aceasta perioada este o abundența de produse lactate in piețele turdene dar prețurile nu sunt tocmai mici. Adevarul e ca nici in marile magazine „lactatele” nu sunt deloc ieftine, dar gustul nu se compara cu produsele cumparate direct de la fermieri. In Piața Centrala Turda la hala de lactate gasești…

Barbat jefuit de un tanar cu care s-a intalnit pentru a-i vinde un telefon. Suspectul a fost prins la 60 de kilometri distanța (video)

16:05, 21.04.2024 - Un tanar care s-a intalnit cu un altul cu scopul de a cumpara un telefon mobil l-a atacat pe vanzator cu un spray lacrimogen și a fugit cu telefonul. Incidentul s-a petrecut in parcarea centrului comercial Galeria 1 din Timișoara, iar suspectul a fost prins de polițiști la Arad. Polițiștii Biroului…

Controale in piețele din Timișoara ale polițiștilor locali – peste 380 de sancțiuni și 18 confiscari

14:26, 11.04.2024 - Controale in piețele din Timișoara ale polițiștilor locali - peste 380 de sancțiuni și 18 confiscari. Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Poliția Piețelor acționeaza zilnic pentru creșterea gradului de siguranța in incinta și in perimetrul piețelor agro-alimentare atat pentru consumatori...

La bucata! Legendarul culturist timișorean Florin Teodorescu iși vinde sala de sport de pe patul de spital!

15:40, 10.04.2024 - Moment incredibil in Timișoara! Sala de sport a legendarului culturist Florin Teodorescu se inchide. Aceasta funcționa in Sala Olimpia de extrem de mulți ani, insa acum șase ani contractul de inchiriere cu primaria a expirat. Administrația Robu a refuzat sa il prelungeasca, la fel a facut și administrația…

Fara „petice”. Noi norme pentru șantierele de pe domeniul public al Timișoarei, aprobate in consiliul local

13:55, 01.04.2024 - Consilierii locali din Timișoara au aprobat luni, 1 aprilie, o hotarare prin care se impun noi norme la execuția lucrarilor tehnico-edilitare de pe domeniul public. Regulamentul aprobat luni acum il inlocuiește pe cel vechi, din 2020.

Val surpriza de scumpiri pe piața imobiliara. In cat timp se vinde un apartament in Timișoara

12:25, 07.03.2024 - Tendința de creștere a prețurilor se menține constanta la inceputul primaverii pe piața rezidențiala din Romania. Noul val de majorari propulseaza Oradea in fața Timișoarei, oraș unde acum se gasesc unele dintre cele mai accesibile locuințe in raport cu veniturile obținute de locuitori.

Prețul cu care se vinde o legatura de leurda, in piețele din București. Romanii trebuie sa plateasca mai mult in 2024

21:05, 26.02.2024 - Inflația se ”simte” și in piețele din București. Romanii trebuie sa plateasca mai mult pentru legume și verdețuri, chiar daca acestea sunt vandute de comercianți din țara. A crescut și prețul pe care oamenii trebuie sa il plateasca pentru o legatura de leurda. Iata cat costa!

Cu cat se vinde un kilogram de spanac in piețele din Romania. Cat de mult a crescut prețul, dupa scumpiri

22:51, 16.02.2024 - Spanacul este unul dintre cele mai cumparate alimente in aceasta perioada, atat datorita prețului mic pe care il are, cat și pentru gustul delicios. A sosit perioada in care se gasește ușor și in piețele din Romania. Iata cu cat se vinde un kilogram și cat de mult a fost afectat prețul sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?