Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iași: Un bărbat din Mioveni a murit intoxicat după ce a mâncat ciuperci

Publicat:

Trei persoane din localitatea Movileni au ajuns, luni seara, in stare grava la spital dupa ce au mancat ciuperci, una dintre acestea, un barbat de 67 de ani, decedand in cursul diminetii de ma...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Caz șocant in Iași! Un barbat a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata

09:55, 19.04.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Iași astazi, pe data de 19 aprilie 2024! Un barbat in varsta de 59 de ani a murit, dupa ce a fost acrosat de un tren in timp ce traversa calea ferata. Iata cum s-a intamplat tragedia!

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Un barbat din Teleorman a murit dupa ce a incercat sa fuga de polițiști și a intrat cu mașina intr-un stalp de beton

09:10, 10.04.2024 - Un barbat de 50 de ani din Rosiorii de Vede, care a refuzat sa opreasca masina la semnalele politistilor, fugind de acestia, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a intrat cu vehiculul intr-un stalp, transmite News.ro.

Caz șocant in Hunedoara! Un barbat a murit intr-un bazin pe care il curața. Alt tanar a ajuns in stare grava la spital / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Hunedoara! Un barbat in varsta de 50 de ani a murit intr-un bazin pe care il curața. Acesta a decedat intoxicat, dupa ce a curațat locul. Alt tanar, in varsta de 22 de ani, a ajuns in stare grava la spital. Iata ce a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgența Hunedoara!

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.

Tragedie la Barsanești! Un barbat a murit intoxicat cu monoxid de carbon, in urma unui incendiu

10:15, 17.02.2024 - In cursul serii trecute, 16 februarie, pompierii militari au fost solicitați sa intervina in comuna Barsanești, sat Barsanești, in urma unui apel primit pe SNUAU 112, care anunța producerea unui incendiu la o casa de locuit. De urgența, la locul indicat s-au deplasat doua autospeciale de stingere și…


Ce parere ai despre aceasta stire?