Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul Cehiei a DEMISIONAT: Cale liberă pentru miliardarul supranumit 'micul Trump' ca să-și facă echipă

Publicat:

Guvernul ceh de centru-stanga al prim-ministrului a demisionat miercuri, deschizand calea miliardarului , care a castigat alegerile luna trecuta, sa preia puterea la timp pentru summitul UE din decembrie, relateaza Reuters.

"Guvernul a aprobat demisia, care va fi prezentata astazi presedintelui", a declarat Sobotka reporterilor dupa o sesiune guvernamentala obisnuita.

Citește și: Situație inedita la BNR: Ce se va intampla cu salariile uriașe ale angajaților, dupa revoluția fiscala

Guvernul de coalitie al lui Sobotka a fost primul in 15 ani care…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație extrem de tensionata in Spania: Pedro Sanchez este așteptat sa anunțe o decizie cruciala

07:35, 29.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez va anunta luni daca intentioneaza sa ramana sau sa renunte la functie, la cateva zile dupa ce a declarat ca se gandeste sa demisioneze din fruntea Guvernului, relateaza Reuters, informeaza News.ro.

Rasturnare de situație in cazul morții lui Navalnii. Serviciile secrete americane spun ca „probabil” Putin nu a ordonat uciderea lui

12:40, 27.04.2024 - Agentiile de informatii americane au stabilit ca presedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opozitie Alexei Navalnii intr-o tabara de prizonieri din Arctica in februarie, a relatat sambata Wall Street Journal, transmite Reuters.

Rasturnare de situație: Aderarea Bulgariei la zona euro se amana

08:15, 19.04.2024 - Daca Bulgaria nu reuseste sa indeplineasca tintele de inflatie ale Bancii Centrale Europene (BCE) in iunie, aderarea sa la zona euro, planificata in 2025, ar putea fi amanata cu luni de zile, a declarat joi guvernatorul bancii centrale a tarii, citat de Agentia de presa bulgara (BTA), transmite Reuters,…

Kristalina Georgieva, cale libera spre un nou mandat. FMI a initiat procesul de selectare a viitorului director general

12:10, 14.03.2024 - Fondul Monetar International (FMI) a inceput procesul de selectare a viitorului sau director general si intentioneaza sa aleaga un candidat pana la finalul lunii aprilie, a informat Comitetul executiv al creditorului global, transmit DPA si Reuters. Kristalina Georgieva, o economista din Bulgaria,…

Prim-ministrul bulgar Nikolai Denkov a demisionat in urma unei ințelegeri

02:05, 06.03.2024 - Prim-ministrul bulgar Nikolai Denkov a demisionat marti, deschizand calea pentru ca partenerul sau de coalitie, partidul de centru-dreapta GERB, sa conduca guvernul, asa cum s-a convenit in urma alegerilor de anul trecut, dar exista o oarecare disputa cu privire la ceea ce se va intampla in continuare,…

Ungaria are un nou președinte, dupa ce Katalin Novak a demisionat: Cine a fost ales de Parlament

20:55, 26.02.2024 - Parlamentul Ungariei l-a ales luni pe Tamas Sulyok, președintele Curții Constituționale, ca urmator președinte pentru un rol in mare parte ceremonial, pentru a o inlocui pe Katalin Novak, care a demisionat in mod neașteptat la inceputul acestei luni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Guvernul palestinian din Cisiordania a demisionat. Fatah si Hamas vor avea miercuri o intalnire la Moscova

12:10, 26.02.2024 - Guvernul palestinian și premierul Mohammed Shtayyeh si-au prezentat luni demisia presedintelui Autoritatii, Mahmoud Abbas, transmit AFP si Reuters, preluate de Agerpres. Fatah și Hamas negociaza un acord pentru formarea unui guvern și se vor intalni la Moscova.


Ce parere ai despre aceasta stire?