Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giulia Nahmany, declaraţii cutremurătoare legate de moartea mamei sale! Cum le-a explicat fiicelor sale că bunica nu mai este

Publicat:

vorbeste cu emotie despte moartea mamei sale, însa nu este singura ce îi simte lipsa. Fiicele sale întreaba adesea de bunica, le este dor de ea.

nu îsi poate reveni dupa moartea mamei sale. Afacerista  avea o relatie extrem de apropiata cu femeia care i-a dat viata. se lupta de câtiva ani cu una dintre cele mai necrutatoare boli, cancerul. Nepoatele ei îi simt lipsa.

"Fetitele mele vad zilnic o fotografie cu mama mea si ma întreaba mereu unde este Deni,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Ce declarații șocante a facut directoarea școlii din București, unde un elev a fost abuzat. Reacția pe care a avut-o in fața mamei copilului

11:00, 05.03.2024 - O ancheta de proporții a avut loc la Scoala Nicolae Titulescu din București, acolo unde un elev a fost abuzat. Iata ce declarații șocante a facut directoarea instituției de invațamant unde a avut loc groaznicul incident! Ce reacție a avut in fața mamei copilului.

Știrile Antena Știre. Primele declarații ale tatalui lui Mile Povan, dupa decesul artistului. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului: „El a vrut sa plece” / VIDEO

14:00, 28.02.2024 - Au trecut aproape 24 de ore de la decesul subit al interpretului de muzica populara Mile Povan. Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare, dupa ce regretatul cantareț de la noi și-a pierdut viața. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului? Iata primele declarații ale tatalui lui Mile…

Vecinii femeii care a fost ucisa in casa amantului, declarații cutremuratoare! Ce știu despre noaptea in care s-a produs crima: ”E moarta la mine in…”

17:46, 12.02.2024 - Noi informații cutremuratoare in cazul crimei din Vaslui. Vecinii femeii care a fost omorata in casa amantului ei au facut declarații cutremuratoare și au spus tot ce știu despre noaptea in care s-a produs tragedia.

Mesajul pe care Violeta i l-a transmis mamei Andreea Marin. Zana Surprizelor a fost uimita sa auda așa ceva

19:35, 09.02.2024 - Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Banica Jr, a transmis un mesaj cu care a reușit sa o surprinda pe mama sa. Ce reacție a avut Zana Surprizelor cand a auzit cele spuse de adolescenta. Nu s-ar fi așteptat niciodata la asemenea declarații. Violeta Banica, declarații mature la 16 ani In era…


Ce parere ai despre aceasta stire?