Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghinion în timpul concertului! Britney Spears a călcat strâmb, la PROPRIU!

Publicat:

a calcat stramb inca odata - de aceasta data la propriu! Se vede ca artista si-a pierdut simtul scenei si si-a luxat o glezna in timpul unui concert sustinut in .

In pofida incidentului, "Printesa muzicii Pop" si-a continuat recitalul.

Au salvat-o dansatorii, care au pus-o pe picioare, iar interpreta a rezistat pana la finalul concertului, fara sa mai faca insa miscari energice.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Maricica, acuzata ca și-a inșelat soțul chiar cu verișorul lui. Cum vrea sa iși convinga partenerul ca nu a calcat stramb: „Nu știu cine l-a trimis”

17:35, 12.04.2024 - Maricica susține ca nu mai are liniște de cand a venit in casa ei verișorul soțului. Femeia este casatorita de 36 de ani cu soțul ei și au impreuna patru copii. Partenerul ei banuiește ca a fost inșelat chiar cu verișorul lui, intr-un grajd.

Mesajul neașteptat transmis de Kate Middleton in timpul tratamentului. Prințesa de Wales a surprins pe toata lumea

15:21, 10.04.2024 - Palatul Kensington a trimis note de mulțumire catre membrii binevoitori ai publicului care au trimis urari de bine catre Kate Middleton in timp ce aceasta urmeaza chimioterapia. Cu toate acestea, mulți au observat mesajul neașteptat transmis de Kate Middleton in timpul tratamentului și faptul ca prințesa…

Dopaj in atletism - Un campion european a fost depistat pozitiv: „Sunt uimit, nu am calcat niciodata stramb”

17:05, 09.04.2024 - Dimitri Bascou, care in 2016 a devenit campion european in proba de 110 m garduri și a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost depistat pozitiv cu steroizi, ​informeaza France Info și Le Parisien.

Vladuța Lupau este insarcinata pentru a doua oara. Cum a dat vestea pe scena, chiar in timpul concertului | VIDEO

12:20, 24.03.2024 - Vladuța Lupau a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil, chiar pe scena, in timpul concertului de la Sala Palatului. Iair, fiul artistei, a fost cel care a dezvaluit bebelușului din burtica.

Electrocasnice mici de Bucatarie: Soluții inteligente pentru o casa organizata

12:01, 05.03.2024 - Timpul este prețios pentru fiecare dintre noi, iar eficiența la ordinea zilei. Dupa o zi grea la job, ne dorim sa ne relaxam alaturi de un preparat culinar savuros. Pentru o casa și o bucatarie ordonata, electrocasnicele mici sunt esențiale. Mașini de paine, aparate de vidat, fier de calcat, și multe…

Ryan Reynolds, postare de doua milioane de like-uri in timp ce soția urmarea Super Bowl langa Taylor Swift

12:00, 12.02.2024 - Actorul Ryan Reynolds (47 de ani), coacționar la clubul englez Wrexham, a depașit doua milioane de aprecieri cu postarea pe care a facut-o noaptea trecuta, in timpul Super Bowl LVIII. Noaptea trecuta, in timpul meciului pentru titlul in NFL, toți ochii au fost pe lojile Allegiant Stadium din Las Vegas.…

Joe Biden i-a confundat pe Emmanuel Macron și Francois Mitterrand in timpul unui discurs

18:35, 06.02.2024 - Președintele american Joe Biden i-a confundat pe Emmanuel Macron și Francois Mitterrand in timpul unui discurs. Confuzia intre fostul și actualul președinte al Franței a fost facuta duminica, la Las Vegas, la un miting politic, potrivit Le Figaro.

Zborul dronelor, interzis la Las Vegas in timpul finalei campionatului de fotbal american

21:06, 04.02.2024 - Zborul dronelor va fi interzis la Las Vegas in timpul finalei campionatului de fotbal american. Decizia a fost luata de Administrația Federala a Aviației (FAA). Partida se va disputa pe 11 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?