Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales destinația pentru prima vacanță în patru: „O să fie cu un pic de ajutor”

Publicat:

Dupa ce chiar ei au recunoscut ca nu au mai fost de foarte mult timp intr-o bine meritata vacanța, și se pot bucura, in sfarșit, de puțin rasfaț dincolo de hotare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se contruiește un nou Drum Expres in Romania: va duce direct in destinația favorita de vacanța a romanilor

07:05, 23.04.2024 - Presedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, anunta, luni seara, ca va fi lansata icitatia pentru studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Bucuresti-Giurgiu, investitie de 300 de milioane de euro. Pentru turiștii din Romania, care prefera sa merga in Bulgaria, acest nou Drum Expres va asigura o conexiune…

Xtra Night Show. Cum reacționeaza Tavi Clonda și Gabriela Cristea la mesajele rautacioase primite in mediul online. Declarațiile facute de soțul vedetei: „O deranjeaza...” / VIDEO

23:30, 11.04.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt extrem de urmariți in mediul online, avand sute de mii de fani. Cei doi primesc și mesaje rautacioase, dar incearca sa le faca fața in moduri cat mai simple. Cantarețul afirma ca s-au obișnuit și nu mai sunt deranjați de astfel de cuvinte venite de la persoanele…

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Romanii 'rup bugetul' pentru vacanța de Paște: Care este destinația favorita și cat platesc pentru un sejur

03:46, 09.04.2024 - Turistii romani au ales sa isi rezerve online vacanta de Paste, cheltuind aproximativ 2.300 euro de persoana/pachet pentru o destinatie exotica, iar in cazul destinatiilor din Europa, media de pret este in jurul valorii de 1.000 euro de persoana/pachet, arata agentia de turism Eturia.

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!

Vacanța de vedeta. Care este destinația preferata de Andreea Marin. Ce semnificație are experiența de pe Muntele Kilimanjaro pentru vedeta: „Nu mi-a fost la indemana”

18:56, 23.03.2024 - Andreea Marin spune ca adora sa calatoreasca și s-a indragostit de Africa, mai ales dupa experiența de pe Muntele Kilimanjaro. Pe langa ca și-a dorit sa aiba parte de ceva diferit, vedeta a mai declarat ca a acceptat aceasta provocare intr-o perioada mai dificila din viața ei.

Ioana Grama, prima vacanța din acest an. Destinația in care au plecat influencerița și iubitul misterios, dupa ce s-au impacat: „Locul meu de suflet” / FOTO

22:35, 13.02.2024 - Ioana Grama și-a facut bagajele și a plecat in vacanța cu iubitul ei, Gabriel. Vacanța aceasta este mai speciala pentru influencerița, asta pentru ca este prima pe 2024, dar și prima, dupa ce s-a impacat cu partenerul ei.

Raluca Zenga o ține dintr-o vacanța in alta. Destinația pe care a vizitat-o de curand: „Drumul pana aici nu a fost prea lung” / FOTO

09:45, 08.02.2024 - Raluca Zenga adora sa calatoreasca, iar inceputul acestui an a stat sub semnul vacanțelor și tot in acest mod și-a petrecut și ultima perioada, caci a dat Romania pe o alta țara, unde este mai cald.


Ce parere ai despre aceasta stire?