Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTOGRAFII EXCLUSIVE! Elena Udrea va avea coafor la pușcărie! Ce alte beneficii îi vor face viața frumoasă după gratii celebrei blonde

Publicat:

Udrea va avea, in primul rand, acces la un coafor in toata regula. In interiorul Penitenciarului Targșor, deținutele au la dispoziție toata aparatura pe care o au și saloanele de infrumusețare din orașe, numai ca ele se aranjeaza unele pe celelalte.

In plus, daca va vrea sa citeasca, celebra blonda are la dispoziție o biblioteca vasta, pusa la punct chiar de , in perioada in care aceasta a fost inchisa aici pentru pedeapsa primita in dosarul FNI.

De asemenea, poate avea grija și de silueta sa, dat fiind faptul ca tot la penitenciar, pușcariașele au…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

A batut un barbat cu pumnii și picioarele pana i-a luat viața: Un tanar din Briceni, condamant la 9 ani de pușcarie

09:50, 11.04.2024 - Un tanar de 25 de ani a fost condamnat la 9 ani de pușcarie, dupa ce acesta a fost recunoscut vinovat de vatamare intenționata grava a integritații corporale, care a dus la decesul unui barbat de 50 de ani.

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.

Și-a riscat viața pentru a face aceasta fotografie: prima imagine cu centrala de la Cernobil, la 14 ore dupa explozia din 26 aprilie 1986

05:35, 17.03.2024 - Aceasta este prima imagine capturata de la Cernobil, realizata la 14 ore dupa explozia din 26 aprilie 1986. Fotografia a fost facuta dintr-un elicopter care evalua nivelul de radiații deasupra zonei dezastrului. Imaginea este granuloasa din cauza radiațiilor intense din aer, care au inceput sa deterioreze…

Gheorghe Turda a ramas blocat in fosta casnicie! De ce nu iși poate reface artistul viața. Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 19.02.2024 - Gheorghe Turda, confesiuni nemaifacute. Artistul vorbește despre viața personala și despre fosta soție, pe care o compara cu femeile care au urmat in viața lui. Cantarețul a ramas ancorat in fosta casnicie.

Elena Udrea propune ca deținuții sa munceasca la autostrazi

21:45, 13.02.2024 - Elena Udrea, probabil inspirata de propria ei condiție actuala, a gasit soluția pentru lipsa mainii de lucru pe care o clameaza constructorii de autostrazi: deținuții. Pe pagina sa de Facebook, fosta politiciana spune: „In loc sa umplem țara cu africani și asiatici, nu mai bine am da de lucru zecilor…

Elena Udrea da sfaturi din pușcarie: „Umplem țara cu africani și asiatici”

20:55, 13.02.2024 - Elena Udrea, fost ministru al Turismului, care executa in prezent o pedeapsa de 6 ani de inchisoare cu executare, primita in dosarul „Gala Bute”, da sfaturi economice constructorilor de autostrazi din Romania.

Shakira și-a refacut viața, dupa desparțirea de Gerard Pique. Cine este noul iubit al celebrei cantarețe / FOTO

11:25, 12.02.2024 - Shakira și-a refacut viața, dupa desparțirea de Gerard Pique. Artista este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul ei. Iata cine este noul partener de viața al celebrei cantarețe!


Ce parere ai despre aceasta stire?