Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO VIDEO / A făcut testul de SARCINĂ în direct. Iubita unui cunoscut artist a făcut asta ÎN DIRECT

Publicat:

Iubita unui cântaret a facut un test de sarcina în direct în emisiunea , de la Antena 1.

Pentru a demonstra daca e sau nu însarcinata, Flori a facut un test de sarcina în direct la TV. Guta a declarat ca si-ar dori copii cu iubita lui, iar când se va întâmpla acest lucru, micutul va fi binevenit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a cunoscut-o Arpad Paszkany, fostul patron CFR Cluj, pe noua lui iubita, cu 24 de ani mai tanara: ,,A venit sa ma ia cu avionul din București”

14:25, 20.04.2024 - Dupa ce a divorțat de Anamaria Feher, Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, și-a refacut viața cu Antonela Patruț, o tanara de 28 de ani. Aceștia s-ar fi cunoscut printr-un prieten comun, avand prima intalnire chiar de ziua indragostiților.”Ne-am cunoscut printr-un prieten la inceputul lunii…

'Brancardierul morții', criminalul in serie care ingrozea Romania la inceputul anilor 2000, a fost eliberat

13:10, 05.04.2024 - Grigore Bota, cel mai de temut criminal in serie din nordul țarii va fi eliberat dupa 25 de ani din inchisoare.Cunoscut drept "brancardierul morții", a fost condamnat la inchisoare pe viața dupa ce a ucis nu mai puțin de 11 oameni ai strazii, noteaza Antena3.ro.

Ce spun cei care l-au cunoscut pe copilul din flori al lui Ion Luca Caragiale. Se pare ca nu era „vazut” prea bine

18:50, 26.03.2024 - Povestea lui Mateiu Caragiale, cunoscut ca fiind copilul din flori al marelui dramaturg Ion Luca Caragiale, este una fascinanta. Nascut la 25 martie 1885 in București, Mateiu a fost extrem de pasionat de genealogie, aceasta jucand un rol semnificativ in viața lui, noteaza click.ro. Inca din adolescența,…

Cum arata actuala iubita a lui Nicolae Guța. Ea este femeia care l-a facut sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina / FOTO

11:31, 06.03.2024 - Nicolae Guța iubește din nou! Cunoscutul manelist este mai fericit ca niciodata in brațele noii sale partenere. Iata cine este femeia care l-a facut pe interpretul de muzica de petrecere sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina!

Ce a spus Petre Roman la priveghiul Mioarei Roman. Nu a putut sa o vada și a plecat dupa 10 minute: „Au plans, s-au imbrațișat”

10:20, 26.02.2024 - Petre Roman a ajuns duminica, 25 februarie, la capela unde a fost depus sicriul cu trupul neinsuflețit al fostei sale soții, Mioara Roman. Fostul premier al Romaniei nu a dorit sa o vada pe aceasta in sicriu și a plecat dupa doar 10 minute.Sicriul cu trupul neinsuflețit al Mioarei Roman a fost depus…

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!

Recunoști baiețelul din fotografie? Este un artist cunoscut din Romania și participa la emisiunea Power Couple / FOTO

14:30, 05.02.2024 - Tu recunoști baiețelul din imagine? Știm ca este destul de greu sa iți dai seama despre cine este vorba, deoarece pe atunci era foarte mic, insa noi iți vom da doua indicii care te vor ajuta: este un artist cunoscut și apreciat din Romania și participa la emisiunea Power Couple de la Antena 1. Iata…


Ce parere ai despre aceasta stire?