Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Operatiune de salvare contra cronometru: Un copil de patru ani a cazut intr-o fantana

Publicat:

Un copil de patru a fost salvat de echipajele de pompieri, dupa ce a cazut, sambata dimineata, intr-o fantana adanca de opt metri, si ingusta de 30 de centrimetri, in judetul Olt. Tatal baietelului, care era impreuna cu micutul in momentul producerii accidentului, a sunat imediat la 112 cerand ajutor autoritatilor. Parintele sustine ca intr-un [...] Operatiune de salvare contra cronometru: Un copil de patru ani a cazut intr-o fantana

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Operațiune de salvare contra-cronometru in largul insulei grecești Samos. O ambarcațiune cu migranți s-a scufundat

19:30, 28.04.2024 - Grecia a recuperat cadavrul unui migrant și a salvat 25, cautand cel puțin alți patru migranți despre care se crede ca sunt disparuți dupa ce barca lor s-a scufundat in largul iinsulei grecești Samosnsulei Samos, a anunțat duminica paza de coasta.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Accident grav in Olt. O poarta a cazut peste un copil de 3 ani. Medicii nu l-au mai putut salva

22:00, 09.04.2024 - Un copil in varsta de doar 3 ani a murit, marți-seara, 9 aprilie 2024, in urma unui accident grav petrecut intr-o gospodarie din Olt. O poarta a cazut peste copil, iar medicii chemați in ajutor nu i-au mai putut salva viața.

Un copil de 3 ani a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

21:41, 09.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei a murit marti, dupa ce o poarta de acces din gospodaria familiei ar fi cazut peste acesta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cosmin Lupu.

Salvatorii Montani ai SPJ Salvamont Maramureș intervin cu succes intr-o operațiune de salvare in zona indepartata a localitații Cavnic

15:06, 09.04.2024 - In primele ore ale dimineții, salvatorii montani ai Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș au desfașurat o operațiune intr-o zona greu accesibila din localitatea Cavnic, județul Maramureș. Solicitați ca echipa de suport a echipajului medical de la SMURD Maramureș au intervenit pentru preluarea…

Un copil de 6 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el

15:41, 07.04.2024 - Incident grav intr-o localitate din Bihor. Un copil de șase ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta de metal a cazut peste el. Totul s-a intamplat in timp ce baiatul era la joaca cu un prieten pe un teren de fotbal.

Operatiune de salvare in Delta Dunarii: Doi adulti si un copil, surprinsi de un incendiu de vegetatie uscata

18:40, 10.03.2024 - Misiune de salvare a doi adulti si un minor surprinsi de un incediu de vegetatie uscata in zona Sfistofca Delta Dunarii Apelul la 112 a fost efectuat in urma cu scurt timp, iar apelantul a anuntat ca in jurul lor se manifesta un incendiu de vegetatie si nu pot parasi zona in siguranta, fiind blocati…

FOTO: Incendiu intr-o gospodarie din Repedea. Intervenție contra cronometru

18:10, 09.03.2024 - A fost mobilizare generala astazi pe Valea Ruscovei dupa ce o gospodarie a luat foc. Primii ajunși la fața locului au fost pompierii civilit de la SVSU Repedea cu o autospeciala. The post FOTO: Incendiu intr-o gospodarie din Repedea. Intervenție contra cronometru first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?