Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Mirela Boureanu Vaida s-a întors la emisiune! Primele declaraţii ale prezentatoarei de la "Mireasă pentru fiul meu"!

Publicat:

a plecat, a revenit la cârma show-ului matrimonial "Mireasa pentru fiul meu", de la Antena 1.

În editia de luni, 4 mai 2015, a emnisiunii "Mireasa pentru fiul meu", de la Antena 1, si-a facut revenirea în calitate de prezentatoare a show-ului.

A fost primita extraordinar de frumos de concurentii de la "Mireasa pentru fiul meu".

Vedeta a avut o aparitie de exceptie, aratând spectaculos într-o rochie de culoare alba cu flori. Arata extraordinar

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Primele declarații despre separare: „Lucrurile se intampla...” / VIDEO

17:40, 30.04.2024 - Denisa Dragan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Fosta partenera de viața a caștigatorului emisiunii de la Antena 1 a facut primele declarații despre separare. Iata ce a marturisit aceasta prin intermediul rețelelor de socializare!

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Ilona Brezoianu, primele declarații despre iubit, care e antrenor de schi: „Ma știa și de la televizor”. Cum se impaca cu statutul ei de vedeta

10:20, 18.02.2024 - Ilona Brezoianu a facut primele declarații despre iubitul ei. Actrița, care e și prezentatoare la matinalul de la Antena 1, dar și concurenta la show-ul „Te cunosc de undeva”, s-a ferit pana acum sa iși faca publica relația de iubire. In fiecare weekend, Ilona Brezoianu apare pe micul ecran, atat in…

Irina Fodor a postat primele imagini din culisele noului sezon „Chefi la cutite”

00:05, 08.02.2024 - Vedeta de la Antena 1 Irina Fodor a anuntat pe retelele de socializare ca emisiunea „Chefi la cuțite” este pe cale sa inceapa, dar a dezvaluit si cateva detalii din culise. Fanii acestei emisiuni asteapta cu sufletul la gura sa vada cum se vor descurca noii jurati ai show-ului, ce va avea premiera,…


Ce parere ai despre aceasta stire?