Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Nicolae Dică (FCSB) - Lui Denis Alibec îi lipsește doar golul

Publicat:

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, , a declarat, sambata, intr-o conferința de presa, ca atacantu, care a izbucnit in plans pe banca de rezerve la meciul cu , ii lipsește doar golul, pentru ca evoluția sa este mulțumitoare.

"Alibec a fost suparat dupa meciul din pentru ca nu a reușit sa marcheze. Am vorbit azi cu el, din ce am vazut de când a revenit la echipa este pe drumul cel bun, este OK. Noi suntem alaturi de el, îl vom susține cât vom putea de mult pentru a începe sa marcheze goluri.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Adrian Mutu, aparat de un fost campion cu CFR Cluj dupa dezastrul din Cupa Romaniei: „Ce vina are antrenorul?”

20:20, 03.04.2024 - ​CFR Cluj a fost eliminata marți din Cupa Romaniei, dupa ce a pierdut rușinos impotriva celor de la Corvinul Hunedoara, scor 4-0. Meciul a dus la demisia lui Adrian Mutu, care nu a putut suporta rușinea rezultatului din Cupa.

Care este echipa Under-21 a Romaniei pentru meciul cu Armenia. Selecționerul Daniel Pancu a anunțat lotul

16:40, 16.03.2024 - Selecționerul naționalei Under-21 a Romaniei, Daniel Pancu, a anuntat lotul pentru meciul cu Armenia, ce va avea loc pe 26 martie, in deplasare, in calificarile pentru Campionatul European de tineret din 2025, informeaza site-ul Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Antrenorul lui Villarreal este dur cu Istvan Kovacs: „Nu mi-am schimbat parerea”

19:45, 13.03.2024 - Marcelino, antrenorul lui Villarreal, a fost pe banca lui Marseille la meciul cu Panathinaikos (0-1), condus de Istvan Kovacs in startul sezonului 2023 - 2024. Delegarea lui Istvan Kovacs la meciul Villarreal - Olympique Marseille, programat joi, in „optimile” Europa League, i-a nemulțumit profund pe…

Antrenorul din Liga 1 putea fi inlocuit inaintea meciului de astazi! Motivul pentru care a mai primit o șansa

16:40, 08.03.2024 - Nicolae Dica (43 de ani) ar fi putut pleca de la FC Voluntari dupa numai 6 meciuri petrecute pe banca ilfovenilor. Conducerea celor de la FC Voluntari a incercat aseara (n.r.- joi) sa il inlocuiasca pe Nicolae Dica cu Liviu Ciobotariu (52 de ani), insa mișcarea a picat deoarece fostul tehnician al ilfovenilor…

Zeljko Kopic (Dinamo) - Am inteles ce s-a intamplat cu CFR, maine vom fi pregatiti

15:20, 26.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, Zeljko Kopic, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii sai au inteles unde au gresit in partida precedenta cu CFR Cluj, pierduta cu 0-4, si a precizat ca acestia sunt pregatiti pentru meciul cu FC Hermannstadt de pe teren propriu programat…

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregatiti de acest meci”

15:20, 22.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pentru a castiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formatia sa trebuie sa joace mai bine decat a facut-o in ultimele doua meciuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?