Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Chelsea a câștigat titlul de campioană a Angliei

Publicat:

Chelsea a caștigat titlul de campioana a Angliei la fotbal, vineri seara, dupa ce a invins-o pe cu scorul de 1-0, in deplasare, in etapa a 37-a, penultima din .

Atacantul belgian (82) a marcat singurul gol al meciului, în fața a 25.367 spectatori. Acesta este al doilea titlu în ultimii trei ani pentru ''Blues''.

Chelsea are acum un avans de zece puncte fața de urmatoarea clasata, Tottenham, care mai are trei jocuri de disputat, dar nu mai poate ajunge în clasament rivala londoneza.

Italianul

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei

11:01, 03.05.2024 - Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, joi seara, pe Stamford Bridge, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei, conform Agerpres.Gazdele au deschis scorul prin Trevoh Chalobah (24), cu o lovitura de cap la centrarea lui Conor Gallagher.

Premier League: Chelsea vs Tottenham - Un nou derby in nordul Londrei

11:25, 02.05.2024 - Chelsea - Tottenham, meci restant al etapei a 26-a din campionatul Angliei, este programat, joi, 2 mai, de la ora 21:30, pe Stamford Bridge, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Unirea Slobozia poate cuceri matematic titlul de campioana in Liga a 2-a

09:35, 02.05.2024 - Unirea Slobozia poate cuceri matematic, in etapa a 8-a a play-out-ului, care incepe joi, titlul de campioana in Liga 2, potrivit Federației Romane de Fotbal.Etapa a 8-a din play-off-ul Ligii secunde incepe joi la Mioveni, de la ora 17.00, cu partida dintre CS Mioveni și AFK Csikszereda.

Mesajul lui Ioan Varga pentru Gigi Becali, dupa ce FCSB a caștigat titlul de campioana: „De la anul ii va fi foarte greu”

19:20, 28.04.2024 - Ioan Varga, patronul de la CFR Cluj, i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali, dupa ce FCSB a cucerit titlul cu 3 etape inainte de final. Intrebat daca l-a felicitat personal pe Gigi Becali pentru titlul caștigat, patronul de la FCSB a marutrisit ca nu i-a transmis niciun mesaj omologului de la FCSB. Ioan…

FCSB - Farul: Mihai Stoica, declarații la cald, dupa ce FCSB a castigat titlul de campioana

01:30, 28.04.2024 - Mihai Stoica a declarat, dupa ce FCSB a castigat titlul de campioana, ca urmeaza “poate cea mai frumoasa celebrare a unui titlu” din istoria competitiei, informeaza news.ro.”Urmeaza poate cea mai frumoasa celebrare a unui titlu din istoria acestei competitii.

CSM CSU Constanta a castigat in premiera titlul de campioana nationala

21:15, 23.04.2024 - CSM CSU Constanta a castigat in premiera titlul de campioana nationala, dupa ce a invins-o pe FCC Baschet UAV Arad cu scorul de 71-56 (19-13, 18-11, 17-8, 17-24), marti seara, in deplasare, in al treilea meci al finalei Ligii Nationale de baschet feminin.

Saptamana de Pariuri: recomandarile lui Adrian Ilie

15:40, 01.04.2024 - Prima saptamana din luna aprilie incepe cu recomandarile lui Adrian Ilie. „Cobra” este la fel de decisiv in SuperSocial asa cum a fost si pe terenul de joc. Urmareste-l pe Adrian Ilie in SuperSocial si descopera recomandarile „Cobrei”! In mijlocul acțiunii din Premier League, Adrian Ilie și-a indreptat…

Southgate, vazut de Gary Neville ca solutia cea mai buna pentru Manchester United

15:50, 21.03.2024 - Fostul fundas Gary Neville considera ca selectionerul echipei de fotbal a Angliei, Gareth Southgate, ar fi cea mai buna solutie pentru Manchester United, dupa plecarea actualului antrenor, Erik ten Hag, transmite DPA, potrivit Agerpres. Viitorul lui ten Hag este pus sub semnul intrebarii de noul…


Ce parere ai despre aceasta stire?