Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESPĂRŢIRE DISCRETĂ între un celebru PREZENTATOR TV şi iubita sa, după 10 ani de relaţie

Publicat:

OANA SARBU si s-au despartit. Se pare ca focul pasiunii ce i-a unit ani la rand s-a stins putin cate putin, iar programul incarcat al lui Robert Turcescu a contribuit si el la ruptura definitiva. Inca din vara anului trecut, realizatorul TV si iubita lui nu au mai fost vazuti in public, lucru care a ridicat multe semne de intrebare.

Cu toate acestea, de fiecare data cand erau intrebati daca mai formeaza un cuplu, atat Oana, cat si Robert evitau sa ofere un raspuns clar, precis.

Contactat telefonic, Robert Turcescu nu a vrut sa ofere multe detalii despre ruptura

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Visul frumos s-a terminat pentru aceasta vedeta din showbiz. S-au desparțit brusc dupa doar 6 luni de relație

12:15, 28.03.2024 - Desparțire neașteptata in lumea vedetelor. Dupa o relație de doar o jumatate de an, au ales sa iși spuna adio. Pareau foarte apropiați și toata lumea ii admira, dar au mers pe drumuri diferite. Ce i-a determinat sa faca acest pas. Desparțire șocanta in lumea vedetelor Unul dintre cele mai controversate…

Tanar din Pitești, condamnat la inchisoare dupa ce și-a șantajat și amenințat iubita de pe rețelele de socializare

13:45, 09.03.2024 - Un tanar din Pitești, acuzat ca și-a șantajat iubita din mediul online, a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de inchisoare. Barbatul, aflat intr-o relație la distanța timp de 9 luni, pe Facebook, și-a amenințat iubita și i-a cerut bani in momentul in care aceasta nu a dorit sa-l intalneasca in viața…

Inchisoare pentru o relație la distanța. Amorezul a turbat cand iubita i-a refuzat ceva

06:01, 08.03.2024 - Saturat de relația online pe care o avea cu o fata, un tanar i-a cerut sa se vada și fața in fața. Ea a refuzat, iar el a inceput sa o șantajeze pe rețelele de socializare cu publicarea unor filmari compromițatoare.

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!

Reacția lui Gabi Badalau dupa ce Bianca Dragușanu a aparut cu Auday Al-Ahmad: „Orice desparțire este grea, dureroasa sau neplacuta”

15:05, 08.02.2024 - Gabi Badalau rupe tacerea și face primele declarații dupa ce s-a zis ca a inlocuit-o pe Bianca Dragușanu cu alta femeie, dar și dupa ce fosta prezentatoare de televiziune, care i-a fost iubita trei ani, apare acum cu medicul estetician Auday Al-Ahmad. Bianca Dragușanu și Gabi Badalau s-au desparțit…

Ce fel de partener ești? 4 tipuri de personalitate in relație 

11:25, 07.02.2024 - Februarie este luna iubirii – o perioada in care fiecare dintre noi se gandește mai mult ca oricand la iubire – fie ca se afla intr-o relație de cuplu sau inca așteapta acea mare dragoste. O relație sanatoasa este ceva care poate aduce sprijin, dragoste și momente bune in viața ta. Dar cum ai putea…

Un celebru actor sarb a fost concediat de HBO din cauza legaturilor sale cu Rusia lui Putin

13:35, 04.02.2024 - Postul american HBO a anunțat ca „a decis sa se desparta” de actorul sarb Miloș Bikovici și ca va distribui pe altcineva in locul sau in cel de-al treilea sezon al serialului „The White Lotus”, ale carui filmari vor incepe luna aceasta in Thailanda.


Ce parere ai despre aceasta stire?