Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Focarele pentru șeminee: tipuri și avantajele acestora

Publicat:
Focarele pentru șeminee: tipuri și avantajele acestora

Focarul pentru semineu reprezinta partea interioara a acestuia, locul in care se produce arderea combustibilului. Acesta este elementul central al semineului, conceput pentru a gazdui focul, asigurand in același timp siguranța și eficiența arderii. La modul general, focarele pentru seminee pot fi construite din diverse materiale, cum ar fi caramida refractara, oțelul sau fonta, fiecare avand propriile avantaje in ceea ce privește retenția caldurii și distribuția acesteia.Cum pot fi achizitionate focarele pentru semineu in functie de sursele de combustibil In functie de sursele de combustibil utilizate,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spera oamenii de stiinta sa invete de la eclipsa totala?

17:05, 07.04.2024 - Comportamente ciudate ale animalelor, o coroana solara rareori observata si chiar posibile efecte asupra oamenilor – cercetatorii intentioneaza sa colecteze date valoroase, luni, in timpul eclipsei de Soare, care va traversa Statele Unite, transmite duminica AFP. Eclipsele totale sunt „rare” si reprezinta…

Fotoreportaj: Plaja aglomerata la Navodari. Oamenii se bucura de soare si caldura la final de martie (FOTO+VIDEO)

15:10, 31.03.2024 - O multime de oameni au luat cu asalt nisipurile de pe plaja din Navodari pentru a se bucura de soare si mare in ultima zi de martie.Atmosfera de vacanta a cuprins tarmul, iar oamenii au profitat de temperaturile ridicate pentru a face plaja si a se racori in apa marii.Chiar daca este inca martie, plaja…

Oceanul Pacific a pierdut deja mii de balene 

02:10, 16.03.2024 - Un nou studiu realizat cu ajutorul inteligenței artificiale a constatat ca declinul populațiilor de balene cu cocoașa din nordul Oceanului Pacific intre 2012 și 2021 a coincis cu cel mai puternic val de caldura marina inregistrat vreodata. In aceasta perioada au murit aproximativ 7.000 de balene cu…

3 tipuri de fațete dentare și cand sunt recomandate

15:46, 15.03.2024 - Fațetele dentare sunt lucrari protetice adesea descrise ca niște foițe subțiri, de culoarea dinților, care se aplica pe suprafața acestora cu scopul de a le imbunatați estetica. Cu ajutorul lor, probleme precum dinții ciobiți, rupți, decolorați sau mai mici decat media pot deveni o simpla amintire intr-un…

Gratarul electric: mod de funcționare și avantaje

09:45, 05.03.2024 - Mod de FuncționareGratarul electric funcționeaza prin producerea de caldura utilizand rezistențe electrice incorporate in placi metalice sau bobine de sarma nichel-crom. Aceste rezistențe sunt alimentate cu energie electrica și devin foarte fierbinți intr-un timp scurt. Atunci cand alimentele sunt plasate…

Recordul de caldura pentru luna februarie a fost doborat in județul Cluj! La Turda 18 grade C!

11:06, 28.02.2024 - O vreme neobișnuit de calda pentru final de februarie, de asta avem parte in aceasta perioada. La Turda marți au fost și 18 grade C in aer. Potrivit datelor de la ANM, in condiții de cer mai mult senin, marți la ora 17 au fost 19,8 grade la Dej. Valoarea inregistrata reprezinta un record al maximei…

In Constanta: Revine apa calda si caldura pentru anumiti consumatori afectati

09:45, 15.02.2024 - Echipele de interventie ale societatii TERMOFICARE CONSTANTA S.R.L. au finalizat lucrarile desfasurate pentru eliminarea avariei de pe str.Cuza Voda si au inceput incarcarea instalatiei in scopul furnizarii energiei termice la urmatoarele puncte termice: PT 1, PT 2, PT 3, PT 5, PT 6, PT 7, PT 8, PT…

Ce este un puffer și la ce se folosește?

10:15, 12.02.2024 - Cum funcționeaza un puffer?Pufferul este un rezervor izolat termic, de obicei fabricat din oțel sau oțel inoxidabil, care stocheaza apa calda produsa de surse de caldura precum cazanele, boilerele sau panourile solare termice. Acesta funcționeaza intr-un mod simplu, dar eficient:Colectarea caldurii:…


Ce parere ai despre aceasta stire?