Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul lui Ștefan Bănică, juratul X Factor, prima fotografie ca licean. Ar putea oricând să joace într-un remake ”Liceeni”, e copia fidelă a tatălui lui!

Publicat:

Proaspat boboc, Radu Ștefan Banica, fiul juratului „X Factor”, Ștefan Banica, este un licean plin de viața, cu preocupari specifice varstei. De curand, adolescentul a fost intr-o excursie cu clasa, iar domnișoarele au inroșit butonul de LIKE.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anouchka Delon a publicat o fotografie a tatalui ei 'cu acordul acestuia' / FOTO

21:05, 22.04.2024 - Anouchka Delon a publicat, luni, pe Instagram, o fotografie a tatalui ei, Alain Delon, "cu permisiunea acestuia". Actorul, care a fost plasat recent sub tutela consolidata, apare cu fata emaciata si cu barba, dar ochii sai sunt inca patrunzatori.

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

Marturia tulburatoare a tatalui Andreei, studenta la Medicina ucisa de iubitul ei: „Eram sigur ca ceva nu e in regula”

13:45, 25.03.2024 - Tatal studentei ucise la Timișoara rupe tacerea. Barbatul a povestit cu vocea gatuita de suferința ca a presimțit ca ceva grav s-a intamplat in momentul in care fiica sa nu i-a mai raspuns la telefon. Tatal tinerei studente la Medicina care a sfarșit in condiții cutremuratoare, ucisa de iubit, nu exclude…

Gabi Balint a rabufnit, dupa ce Steaua a ratat play-off-ul: „Așa nu se mai poate! Sa joace in liga in care face fața”

19:55, 11.03.2024 - Gabi Balint (61 de ani), unul dintre cei mai vocali susținatori ai proiectului de la CSA Steaua, a rabufnit la finalul eșecului cu CS Mioveni, scor 0-2. „Militarii” au ratat prezența in play-off-ul ligii secunde. Pentru prima data de la promovarea in liga secunda, Steaua a ratat prezența in play-off.…

Cum arata fetița lui Augustin Viziru. Maria are 4 ani. „Nu am cu cine sa ma ințeleg. Ii dau voie, ca nu am ce sa fac”

13:35, 29.02.2024 - Augustin Viziru, in varsta de 43 de ani, a devenit tata in urma cu patru ani, cand Maria a venit pe lume și i-a schimbat total viața. Actorul a acordat un interviu in care a marturisit pentru EGO.ro, ca fiica lui, Maria, a reușit sa scoata ce este mai bun și mai frumos din el.„Avand in vedere ca petrec…

Imaginile durerii! Marian Mexicanu și soția lui, prezenți la priveghiul tatalui artistei, in Chișinau / VIDEO

16:40, 16.02.2024 - Marian Mexicau și soția sa, Ana-Maria trec prin momente grele, dupa ce doi membri ai failiei au murit. In utma cu cateva zile s-a stins din viața bunica artistei, apoi au primit inca o veste de coșmar. Socrul acordeonistului a murit și urmeaza sa fie condus pe ultimul drum.

Lucian Bode, la Slatina: Noi suntem originalul, altii sunt copia. Nu lasati spatiu altor partide care fac circ

23:11, 02.02.2024 - ”Mesajul pe care il transmitem cetatenilor este ca aici in judetul Olt doar PNL poate face fata cu succes PSD-ului. Trebuie sa ocupam terenul politic si sa castigam in acest judet, unde multi au parut eterni la puterea locala si mai devreme sau mai tarziu au ajuns la concluzia ca nu este asa. In anul…

Abeid a semnat cu CFR dar Rednic crede ca-l mai poate motiva sa joace bine pentru UTA

20:25, 02.02.2024 - Aly Abeid a semnat cu CFR Cluj, jucatorul fiind in ultimele șase luni de contract cu UTA. Clubul din Gruia, prin Cristian Balaj, a confirmat... The post Abeid a semnat cu CFR dar Rednic crede ca-l mai poate motiva sa joace bine pentru UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?