Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fenomene meteo extreme - O tornadă în formare a fost filmată într-un sat din județul Arad

Publicat:

O tornada in formare a fost filmata in satul Craiva, din județul Arad, localnicii susținand ca nu au mai vazut așa ceva niciodata și ca vantul puternic a zburat țiglele de pe o casa, transmite Mediafax.

Tornada in formare a fost filmata, duminica seara, in satul Craiva, din județul Arad, de catre un localnic, care a postat ulterior imaginile pe pagina sa de Facebook.

In filmuleț se aude cum persoana care imortalizeaza momentul spune ca tornada crește din ce in ce mai mare.

„Ceva nu-i in regula (...) Așa ceva n-am mai vazut pana acum... Este din ce in ce mai mare... Se creeaza…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Producția de ulei de masline, afectata de fenomenele meteo extreme: „Unul dintre cele mai dificile momente din istoria sectorului"

09:51, 03.05.2024 - Compania spaniola Deoleo, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, considera ca este necesara o „transformare profunda" a industriei, in condițiile in care aceasta traverseaza unul dintre cele mai dificile momente din istoria sa, relateaza CNBC.

Județul din țara cu cele mai multe ONG-uri raportat la populație

13:45, 23.04.2024 - Clujul e județul din țara cu cele mai multe organizații non-guvernamentale (ONG-uri) raportat la populație, dupa Harghita, arata un raport al Fundației pentru Dezvoltarea Societații Civile, anunța Actual de Cluj. Conform raportului care citeaza date din Registrul Național ONG, in ianuarie 2024 in țara…

Pecica: continua renovarea Caminului cultural din satul Turnu

13:25, 03.04.2024 - La Pecica, continua renovarea completa la Caminului cultural din satul Turnu. In timp ce se lucreaza la finisajele interioare ale cladirii, se amenajeaza și exteriorul. „Renovarea completa a Caminului cultural din Turnu avanseaza bine: in paralel cu finisajele interioare au loc lucrarile de amenajare…

AMENZI USTURATOARE Fermieri din judetul Arad au otravit involuntare zeci de capriori, cativa iepuri si o vulpe

08:05, 28.03.2024 - Probabil unii dintre dumneavoastra va mai amintiti de scandalul iscat in urma cu mai multi ani, dupa gasirea pe o serie de suprafete agricole din judetul Arad, .... The post AMENZI USTURATOARE Fermieri din judetul Arad au otravit involuntare zeci de capriori, cativa iepuri si o vulpe first appeared…

„Spargere” la PSD Arad. Un barbat a furat drapelul național și a transmis totul live pe Facebook

14:16, 19.03.2024 - Un barbat de 35 de ani a intrat prin efracție in sediul PSD Arad, iar de suparare ca Alianța Dreapta Unita a fost contestata, a furat un drapel. In cele din urma, s-a predat poliției și a ajuns internat la psihiatrie.

Vremea le extreme: val de aer rece se instaleaza peste Romania, aducand fenomene meteo nefirești

10:36, 18.03.2024 - De astazi, vremea a intrat intr-un proces de racire, iar ploile devin o constanta in țara noastra. Temperaturile vor scadea și cu 10 grade de la o zi la alta. Vremea intra, de astazi, intr-un proces de racire, la inceput in zonele centrale, respectiv in partea de nord-vest, centru-nord-est a țarii,…

Fenomene meteo catastrofale vor avea loc in Europa. Sunt anunțate inundații și temperaturi extreme

12:45, 12.03.2024 - Agenția de Mediu a Uniunii Europene a afirmat ca vor exista mai multe fenomene meteo extreme pe teritoriile statelor. Problemele climatice sunt reale și se cer masuri serioase pentru a face fața provocarilor intalnite.

Fenomene meteo extreme in SUA: Incendii in Texas și furtuni de zapada in California și Nevada

17:10, 03.03.2024 - Un viscol masiv a lovit in ultimele ore mai multe regiuni din statele americane California si Nevada, in vestul Statelor Unite ale Americii, in timp ce incendiile de vegetație din Texas fac ravagii, informeaza duminica BBC, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?