Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Febra în cazul bebeluşului: când să chem doctorul?

Publicat:

Febra inseamna lupta. Febra este un simptom, este mecanismul prin care organismul se lupta cu o boala, cu o infectie, cu un virus.

Ce indica termometrul

In primul rand, temperatura nu se ia "cu mana". Atingand fruntea bebelusului iti poti da seama ca este o problema, ca puiul tau are febra. Dar toti pediatrii spun ca este important sa fie stabilita corect anume ce febra are bebelusul. Da, cifrele pe care le indica termometru pot face diferenta si te pot ajuta sa decizi ce actiuni trebuie urmate mai departe.

Retine: Cel mai sigur mod de a afla temperatura corecta in cazul

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Motivul i-a surprins pe mulți

16:30, 24.04.2024 - Arhiepiscopia Tomisului a anuntat ca face cercetari, dupa ce un preot din Constanța a refuzat sa spovedeasca o femeie in varsta de 87 de ani. Cazul a ajuns și in analiza Corpului de inspectie bisericeasca.

VIDEO: Ninsoare la Abrud, vineri dimineața. Temperatura a scazut brusc in timpul nopții, in Munții Apuseni

10:00, 19.04.2024 - VIDEO: Ninsoare la Abrud, vineri dimineața. Temperatura a scazut brusc in timpul nopții, in Munții Apuseni Ninsoare in Apuseni: A nins vineri dimineața la Abrud. Temperatura a scazut brusc. In doar cateva zile, zona muntoasa a județului Alba a trecut de la vara, la iarna. A nins la primele ore ale dimineții…

Ce indemnizații SE MAJOREAZA de la 1 martie? Cați romani care vor primi mai mulți bani

17:01, 28.02.2024 - Este vorba despre ajutoarele care se calculeaza in raport cu indicatorul social de referința, care se va majora la 1 martie de la 598 la 660 de lei, in funcție de rata inflației pentru 2023 este de 10,4%, comunicata de INS.Printre cele mai importante drepturi care se acorda in funcție de ISR se afla…


Ce parere ai despre aceasta stire?