Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fata in Fata: Vechea Skoda Rapid Spaceback 1.0 TSI 81 kW vs noua Skoda Scala 1.0 TSI 85 kW 2019

Publicat:

Noua masina care vine sa o inlocuiasca pe cea veche se numeste Scala si reprezinta de fapt un succesor al lui Fabia care dispune de o caroserie cu dimensiuni usor mai mari.



nu prea pot compara cele doua masini pentru ca Skoda spune ca noua Scala este un model…

Citeste articolul mai departe pe autolatest.ro…  

Sursa articol: autolatest.ro


Stiri pe aceeasi tema

Skoda Rapid Spaceback isi va schimba numele si promite noutati de design si tehnologie: "Va fi adevaratul rival al lui Volkswagen Golf"

17:26, 12.07.2018 - Noua generatie Skoda Rapid Spaceback va primi un nou nume si va beneficia de un design proaspat si tehnologii moderne pentru a deveni "adevaratul rival al lui Volkwagen Golf" in locul lui Skoda Octavia.

Skoda Rapid Spaceback iși va schimba numele și promite noutați de design și tehnologie: ...

16:02, 11.07.2018 - Noua generație Skoda Rapid Spaceback va primi un nou nume și va beneficia de un design proaspat și tehnologii moderne pentru a deveni "adevaratul rival al lui Volkwagen Golf" in locul lui Skoda Octavia.

STIRI AUTO-Skoda Rapid Spaceback castiga premiul Red Dot

14:18, 14.07.2014 - SKODA Rapid Spaceback: automobilul compact si inovator caștiga Premiul Red Dot pentru designul sau de inalta calitate. SKODA Octavia RS primește ”Mențiunea Onorifica”. SKODA este extrem de incantata de cel de-al șaptelea Premiu Red Dot caștigat. SKODA Rapid Spaceback a caștigat mult ravnitul Red Dot…

Skoda Rapid Spaceback castiga premiul Red Dot

14:12, 14.07.2014 - SKODA Rapid Spaceback: automobilul compact si inovator caștiga Premiul Red Dot pentru designul sau de inalta calitate. SKODA Octavia RS primește ”Mențiunea Onorifica”. SKODA este extrem de incantata de cel de-al șaptelea Premiu Red Dot caștigat. SKODA Rapid Spaceback a caștigat mult ravnitul Red Dot…

SKODA Rapid Spaceback are cea mai buna valoare reziduala

15:03, 25.01.2014 - Noua SKODA Rapid Spaceback se numara printre hatchback-urile compacte cu cea mai buna valoare reziduala din Europa, conform celui mai nou studiu EurotaxGlass realizat in patru tari europene. Studiul compara cele mai bine vandute modele hatchback compacte cu noua compacta a marcii SKODA, care garanteaza…

Logan MCV are un nou rival, imagini oficiale cu Skoda Rapid Spaceback

00:21, 02.10.2013 - In afara designului sau placut privirii, noua Skoda Rapid Spaceback mai impresioneaza si la capitolul interior, break-ul ceh de clasa compacta fiind capabil sa se laude, in primul rand, cu faptul ca ofera cel mai mare spatiu atat pentru picioare (64 milimetri), cat si pentru cap (980 milimetri),…

Skoda Rapid Spaceback, primele detalii oficiale inaintea debutului de la Frankfurt

13:16, 15.07.2013 - Skoda lanseaza modelul Rapid Spaceback, extinzandu-si gama de modele in segmentul compact de volum, pozitionat intre Skoda Fabia si Skoda Octavia. Pentru prima oara, Skoda ofera un model compact ce combina calitatile practice Skoda cu forma hatchback.

Skoda Rapid Spaceback - un hatchback cu alura de break vine in iunie in Romania

16:02, 28.11.2012 - Skoda va largi gama actualului Rapid cu o varianta noua, botezata Spaceback. Modelul va fi un hatchback compact, pozitionat peste actualul Fabia.


Ce parere ai despre aceasta stire?