Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fanii, emoționați până la lacrimi! Din Casa Mireselor, Adriana i-a transmis un mesaj înduișător mamei ei. FOTO

Publicat:

Acum o luna, Adriana, concurenta considerata de foarte mulți telespectatori ca favorita in caștigarea marelui premiu de la „Mireasa pentru fiul meu”, și-a revazut familia, odata cu participarea la nunta fratelui sau. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea. Postarea a emoționat fanii

11:20, 14.03.2024 - Daiana Anghel a transmis un mesaj emoționant in mediul online, dupa ce a caștigat Power Couple Romania alaturi de Sorin Gonțea in Finala de pe 13 martie 2024. Concurenta și-a luat fanii prin surprindere cu o postare copleșitoare.

Gabriel Torje, urari pentru femeile din viața sa, de 8 martie. Ce le-a transmis fotbalistul surorii, mamei, dar mai ales iubitei: ”La mulți ani” / FOTO

12:15, 08.03.2024 - Gabriel Torje a marcat cum se cuvine Ziua Internaționala a Femeilor. Atacantul de la CS Concordia Chiajna a transmis mesaje importante, pe rețelele de socializare, pentru sora, mama și iubita sa, adaugand și cate o fotografie. Fanii au putut vedea cum arata femeile din viața fotbalistului.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.

Mireasa, sezonul 9. Ce mesaj a transmis Andrada dupa eliminarea din competiție. Postarea care a generat o mulțime de reacții

13:25, 02.03.2024 - In gala de vineri, 1 martie 2024, Andrada a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. La scurt timp de la ieșirea din competiție, tanara a publicat un mesaj neașteptate pe rețelele sociale. Iata despre ce este vorba.

Ce mesaj a transmis Betty Vișanescu, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca pleaca in Asia Express sezonul 7, alaturi de soțul ei

12:50, 27.02.2024 - Betty Vișanescu, fiica lui Florin Salam, a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca ea și soțul ei, Catalin Vișanescu, formeaza una dintre cele noua echipe de la Asia Express sezonul 7. Iata ce mesaj a transmis in mediul online! Fanii au reacționat imediat.

Teodora Stoica, in lacrimi, pe platformele de socializare. Ce mesaj a transmis fiica lui Meme Stoica: „Se implinesc patru ani de cand ...” / VIDEO

13:10, 31.01.2024 - Cu lacrimi in ochi, Teodora Stoica a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare. Dupa ce, in trecut, s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, fiica lui Meme Stoica a marturisit ca ii este recunoscatoare divinitații. 


Ce parere ai despre aceasta stire?