Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exces de putere. Slăbiciunea neștiută a premierului Mihai Tudose

Publicat:

O informație a provocat valuri în spațiul public, în momentul în care a fost investit în funcția de premier al României, faptul ca soția era asistent manager la o societate.

Cifra de afaceri a societații a crescut chiar din momentul în care a devenit ministru al Economiei. Dupa mai multe luni, o vulnerabilitate vinw tot din familia premierului. Apar informații legate de firma fiicei acestuia. 

Fiica premierului tradeaza vulnerabilitatea lui în fata unor posibile anchete. Când…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cifra de afaceri din serviciile de piata a crescut cu 1,5% in primele doua luni ale anului 2024

13:00, 19.04.2024 - Cifra de afaceri din serviciile prestate populatiei a crescut in primele doua luni din acest an, fata de perioada corespunzatoare din 2023, atat ca serie bruta cu 1,5%, cat si ca serie ajustata.

Virgil Popescu, fost ministru al Energiei, și-a anunțat candidatura la Primaria Drobeta Turnu Severin

17:10, 13.04.2024 - Fostul ministru al Energiei, liberalul Virgil Popescu, a anuntat ca se inscrie in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Acesta a spus ca vrea sa foloseasca „toata experiența acumulata ca ministru al Economiei și al Energiei, ca deputat, in slujba cetațenilor”,…

Fost ministru al economiei, acuzat ca și-a torturat și ucis soția in bataie, intr-un restaurant din Kazahstan

07:15, 09.04.2024 - Procesul fostului ministru al Economiei, acuzat ca și-a batut soția pana la moarte, a starnit interesul publicului din Kazahstan, fiind vazut de unii ca un test crucial pentru angajamentul președintelui Kassym-Jomart Tokayev de a construi o societate mai echitabila și mai justa.

Imagini șocante. Fostul ministru al economiei din Kazahstan și-a batut soția, pana la moarte, timp de 8 ore intr-un restaurant VIDEO

20:50, 08.04.2024 - Procesul unui fost ministru guvernamental acuzat ca și-a batut soția pana la moarte a captat atenția publicului din Kazahstan, iar unii il vad ca pe un test decisiv pentru promisiunea președintelui Kassym-Jomart Tokayev de a construi o societate mai dreapta și mai echitabila.

Crima care a șocat Kazahstanul. Fostul ministru al economiei și-a batut soția timp de 8 ore intr-un restaurant

11:11, 08.04.2024 - Detalii care au șocat opinia publica din Kazahstan apar in timpul procesului fostului ministru al economiei Kuandik Bișimbaev, acuzat ca și-a ucis soția in luna noiembrie a anului trecut. Acesta ar fi batut-o timp de opt ore in incinta unui restaurant care aparținea varului sau. Saltanat Nukenova care…

Un fost ministru este acuzat ca și-a torturat și ucis soția. Cazul a dus la inasprirea legislației privind violența domestica

17:35, 11.03.2024 - Un fost ministru kazah al Economiei este acuzat ca si-a torturat si ucis sotia, un caz care a socat societatea din aceasta tara central-asiatica, mediatizand subiectul tabu al violentei domestice.

Regretata Mioara Roman, sfat prețios pentru fiica ei, dupa desparțirea de Marius Elisei. Ce i-a spus fosta soție a lui Petre Roman fiicei sale: „Daca ai fost fericita doar o zi ….”

18:55, 08.03.2024 - Oana Roman a trecut peste relația cu Marius Elisei, insa a ținut sa vorbeasca, de curand, in cadrul unui podcast, despre cel mai prețios sfat primit de la mama sa, regretata Mioara Roman, dupa desparțirea de tatal fiicei sale. Iata ce i-a spus fosta soție a lui Petre Roman vedetei, dupa separarea de…

Cum gestioneaza CRBL și soția sa, relația cu fiica lor! Cei doi și-au imparțit rolurile: "Nu te invața nimeni cum sa fi parinte"

23:45, 05.02.2024 - CRBL și soția sa, Elena, au vorbit despre rolul de parinți și cum gestioneaza cei doi relațiia cu fiica lor. Mai mult, aflam cine a avut ultimul cuvant atunci cand cei doi soți au luat hotararea de a participa la "Power Copule".


Ce parere ai despre aceasta stire?