Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este vital sa avem un organism alcalin! Ce trebuie sa mananci pentru asta

Publicat:

Alimentele alcaline sunt considerate foarte benefice pentru sanatate pentru ca protejeaza organismul de boli grave si neutralizeaza elementele nocive.    
Iata cateva alimente alcaline pe care ar trebui sa le consumam zilnic: 
Alimente alcaline. Spanacul. Este un puternic antioxidant, incetineste procesul de imbatranire si il ajuta sa lupte impotriva anemiei. Este bogat in vitamina A, mangan, acid folic, magneziu, fier, vitamina C, vitamina B2, calciu, potasiu, vitamina E si fibre alimentare.    

Aceasta bautura usor de preparat ucide cancerul si…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele pe care trebuie sa le consumi in aceasta primavara pentru a avea un sistem imunitar puternic

09:20, 17.04.2024 - Iata cateva dintre cele mai importante alimente pentru sistemul imunitar in aceasta perioada a anului:1. CitriceleCitricele, cum ar fi portocalele, lamaile, grepfrutul și limele, sunt bogate in vitamina C, un puternic antioxidant care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza producția…

Ce este apa de cocos. Beneficii si riscuri

10:05, 13.04.2024 - Apa de cocos poate fi consumata ca atare, imediat cum desfaci o nuca de cocos proaspata, și poate furniza organismului substanțe nutritive esențiale pentru o dezvoltare optima. Descopera ce beneficii are consumul de apa de cocos, dar și care sunt riscurile consumului in exces.Confundata de multe ori…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Fructul minune care conține mai multa Vitamina C decat citricele: crește in Romania și are beneficii foarte mari pentru sanatate

15:35, 30.03.2024 - Citricele sunt fructe extrem de bogate in Vitamina C, dar nu sunt tocmai indicate pentru oamenii care au probleme cu stomacul, aceste fructe generand aciditate. In schimb, pentru aport de Vitamina C, tot mai mulți oameni prefera fructele de aronia care au un conținut de vitamina C de 21 mg la 100 g…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Ce contine branza de post, de fapt. Mihaela Bilic: Are 10 ingrediente! Sorbatatul de potasiu – cel mai periculos

16:15, 20.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic, despre branza vegetala. Specialista spune ca obiceiul de a inlocui produsul derivat din lactate cu alternativa vegetala este o greșeala. Are in compoziția sa 10 ingrediente, dintre care sorbatatul de potasiu este cel mai periculos. E orice, numai sanatos nu, a concluzionat…

Alimentele pe care ar trebui sa le mananci primavara in fiecare saptamana. Sunt sanatate curata

15:30, 03.03.2024 -  1. SpanaculSpanacul este unul dintre primele legume care apar in primavara și este o sursa excelenta de vitamina K, vitamina A, mangan și fier. Este, de asemenea, bogat in antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației și la protejarea sanatații ochilor. Spanacul poate fi adaugat in salate,…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?