Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După mamă, a murit şi fiica. Bebeluşul care a zburat prin geamul maşinii a decedat la spital

Publicat:

Dupa accident, copilul care a fost proiectat pe geam in urma impactului, a fost dusa la spitalul din . In cateva ore, starea ei s-a agravat, iar medicii au trimis-o cu un elicopter SMURD la un spital din Capitala. Ranile suferite i-au fost insa fatale, medicii nu au mai reusit sa o salveze.

Familia din Gorj imprumutase masina ca sa duca fetita de doua luni la medic, la Craiova. Pe drum, tatal a incercat sa depaseasca un biciclist, dar din cauza vitezei si a soselei ude a pierdut controlul volanului si a intrat violent intr-un cap de pod. Masina s-a rasturnat.

Impactul…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Intre tragedie și comedie. Cu proprietarul in arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicata intr-un accident (FOTO)

09:25, 07.04.2024 - Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect aflat in arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit in timp ce se afla in parcare.Mașina de lux a baronului de Gorj era parcata pe o strada din Targu-Jiu.

Grav accident de circulație, in Romania: doi oameni au murit!

20:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gaștești, pe drumul național. Un barbat in varsta de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viata. Masina victimelor a patruns pe contrasens Mașina in care se aflau, inmatriculata in județul Brașov, ar fi patruns…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Gorj: Copil ranit intr-un accident rutier la Scoarța

15:05, 03.03.2024 - Un copil de 13 ani a ajuns in acest weekend la spital, dupa ce a fost lovit de o mașina la Scoarța. Din primele verificari a reieșit ca un barbat, de 43 de ani, din Bengești, in timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Scoarța, dinspre Targu Carbunești catre Targu Jiu, a acroșat un pieton, de 13 ani,…

Clipe de cumpana in familia Basescu. Fiica fostului președinte, Ioana, ar suferi de o boala la plamani

07:41, 21.02.2024 - Potrivit apropiaților, la doar trei saptamani dupa ce fostul președinte a fost internat in spital, fiica sa a primit un diagnostic dur.Veștile proaste vin ca o avalanșa pentru fiica cea mare a fostului șef de stat. Ioana Basescu a fost condamnata in trecut la 5 ani de inchisoare pentru instigare la…

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Accident cumplit in Brașov. Doi barbați au murit și o persoana este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit / FOTO

11:40, 08.02.2024 - Accident grav in Brașov. Doi barbați au murit și o femeie este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit, in Brașov. Una dintre ele se afla pe contrasens, iar impactul le-a fost fatal celor doi. Medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?